Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

İşte detaylar Meteoroloji’den son dakika hava durumu ve yağış uyarısı! Isparta’da Yağışlar devam Edecek mi?

İşte detaylar Meteoroloji’den son dakika hava durumu ve yağış uyarısı! Isparta’da Yağışlar devam Edecek mi?

ISPARTA 7.05.2020 21:10:00 0
İşte detaylar
Meteoroloji’den son dakika hava durumu ve yağış uyarısı! 
Isparta’da 
Yağışlar devam 
Edecek mi?
Meteoroloji Müdürlüğü’nden hava durumu ve yağış uyarıları son dakika olarak gelmeye devam ediyor. Özellikle Isparta’da hava sıcaklıklarının son günlerde düzensiz bir şekilde olması ve bugün görülen yağışlı hava vatandaşların yağışların ne kadar süreceğini merak etmesine neden oldu.
 
Konuyla ilgili Meteoroloji Müdürlüğü’nden ise uyarılar geldi. Peki, Isparta ve yurt genelinde yağışlar ne kadar sürecek? Hangi illerde yağış bekleniyor? İşte Meteoroloji Müdürlüğü’nden hava durumu ve yağış uyarıları…
METEOROLOJİ’DEN
ISPARTA İÇİN YAĞIŞ UYARISI!
Meteoroloji Müdürlüğü'nden hava durumu ve yağış uyarıları art arda gelmeye devam ediyor. Özellikle son günlerde hava sıcaklıklarının düşük olması, Isparta dahil olmak üzere yurt genelinde yağışlı havaların hakim olması bireyleri hava durumu konusunda araştırmalar yapmaya itiyor.
ISPARTA’DA YARIN
HAVA NASIL OLACAK?
Buna göre; Isparta’da hava yarın da yağışlı olacak. Gündüz hava sıcaklığı 17, gece hava sıcaklığı ise 4 derece olacak. Isparta’da hava Cumartesi gününden itibaren tekrar bol güneşli günlere geçecek ve hava sıcaklıkları 28 dereceye kadar çıkacak.
 
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °