Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İŞTE BU YA Yeşil – Pembeliler Sezonun En İyi Futbolunu Oynadı; Ispartaspor LİDER Sever!

İŞTE BU YA Yeşil – Pembeliler Sezonun En İyi Futbolunu Oynadı; Ispartaspor LİDER Sever!

ISPARTA 20.12.2020 15:11:00 0
İŞTE 
BU YA
Yeşil – Pembeliler Sezonun En İyi Futbolunu Oynadı; 
Ispartaspor
LİDER
Sever!
Kendi sahasında lider Çatalcaspor ile karşılaşan Ispartaspor, sezonun en mükemmel futbolunu oynadı ve sahadan 2 – 0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Semih Üstün ve Takımın her şeyi olan Nurettin Çakır kaydetti.
 
ISPARTASPOR NİHAYET OYNADIĞI
FUTBOLLA KENDİNDEN BEKLENENİ YAPTI
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin onüçüncü maçında geride kalan 12 haftanın en güzel ve en iyi futbolunu oynadı ve bu güzel futbolunun karşılığını da rakibi güçlü olmasına rağmen aldığı galibiyetle gördü. Atatürk Stadyumunda Çatalcaspor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, ligin başından beri beklenen futbolunu Çatalca’ya karşı oynadı ve sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Maçın hakem triosu başarılı bir yönetim gösterdi.
YA BİR DE SEYİRCİ OLSAYDI!...
Bugün saat 13.00’te başlayan ve oldukça puslu bir havada oynanan maçı; Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek diğer protokol üyeleri izledi. TFF kararı gereği maça seyirci alınmadığı için tribünler yine boş kaldı.
VOLKAN ÇIKTI,
TAKIM GOLÜ ATTI!
Ispartaspor’un bugünkü maçında hemen hemen her maçta yaşanan ilginç bir tezat tekrar ortaya çıktı. Zira, takımın forvet oyuncusu hariç goller hep kanat ve defans oyuncularından geldi. Özellikle Nurettin Çakır gerek attığı golle gerekse oynadığı futbolla takımın ve maçın en iyi oyuncusu olmaya devam etti. Golcü olmasına rağmen etkisiz olan Volkan Serim’in ilk yarıda gol yollarında istenen oyunu sergileyememesi üzerine Teknik Direktör Hakan Karaca tarafından maçın 56. Dakikasında oyundan alınarak yerine Bekir Karadeniz’in girmesinin ardından Ispartaspor’a hareket geldi ve takım orta saha oyuncusu Semih Üstün’ün attığı golle 1 – 0 önce geçti.
NURETTİN, NURETTİN, NURETTİN…
Sezon başından bu yana olduğu gibi, bugünkü maçta da yine takımın ve hatta maçın yıldızı, en iyisi Nurettin Çakır oldu. Rakip takım, Nurettin’in sahadaki kalitesini fark edip, defalarca kendini yere indirmesine rağmen Nurettin Çakır yine her seferinde ayağa kalktı ve yeni sakatlıktan çıkmasına rağmen golünü kaydederek kendine verilen görevi fazlasıyla yerine getirdi. Semih Üstün de bugünkü maçta ortaya koyduğu performansla Nurettin ile birlikte takımın en iyileri arasında yer aldı.
BU FUTBOLUN KARŞISINDA
HİÇBİR TAKIM DURAMAZ
Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta, sezon başından bu yana en mükemmel futbolunu oynayarak rakibi lider bile olsa, güçlü bir ekip bile olsa yenilmeyecek takım olmadığını gösterdi.  Sonuç olarak; Ispartaspor, rakibini 2 – 0 mağlup ederek altın değerinde 3 puan kazanarak hanesine yazdırdı.
7. SIRAYA YÜKSELDİ
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 19 puandan 22 puana çıkarak bir sıra yükselerek 8. Sıradan 7. Sıraya oturdu.
ERHAVİSPOR’A
KONUK OLACAK
Ispartaspor gelecek hafta yani 24 Aralık Perşembe günü Artvin ekibi Erhavispor’a konuk olacak. Erhavispor ise ligin onüçüncü haftasında deplasmanda Erbaaspor’u 3 – 1 mağlup etti.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Yusuf Aydın, Muhammed Yıldız, Volkan Boz
ISPARTASPOR: Gökhan, Batuhan, Semih, Emir Kaan, Serdar Ümit (dk. 86 Emre Yüksektepe), Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Nurettin Çakır, Mustafa Diler (dk.86 Mustafa Acar), Volkan Çekiç, Emre Fırtına (dk.88 Kaan), Volkan Serim (dk. 56 Bekir Karadeniz).
ÇATALCASPOR: Özgül, Bora, Burhanettin, Mehmet Mert, Ramiz, Barış, Fırat (dk.83 Anıl), Önder, Mehmet Fatih (dk.83 Deniz), Mustafa (dk.75 Alihan), Yusuf (dk. 75 Muhammet)
GOLLER: Dak. 65 Semih Üstün, Dak. 76 Nurettin Çakır (Ispartaspor)
S. KARTLAR: Ümit Deniz, Kaan Oruç (Isparta), Burhanettin, Fırat, Mehmet Fatih (Çatalca)
 
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak.6:  Ispartaspor atağında Semih Üstün’ün şutu kalecide kaldı.
Dak. 12: Nurettin Çakır’ın kaleyi çaprazdan gören pozisyonda çektiği sert şut, üst direği yalayarak üstten auta çıktı.
Dak. 23: Ispartaspor bu dakikada mutlak bir golü kaçırdı. Nurettin aldığı topla hızla ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı. Ağlara giden top kalecinin sırtına çarparak kornere çıktı. Oysa Nurettin şutu kendisi çekmek yerine bomboş durumdaki Emir Kaan’a topu aktarmış olsaydı bu futbolcuya sadece boş kaleye vurmak kalacaktı.
Dak. 34: Ispartaspor’un kazandığı serbest atışta kaleye gelen topu kaleci iki hamlede sahip oldu. Maçın iİlk yarısında takımlar birbirine gol atmaya muvaffak olamayınca soyunma odalarına 0 – 0 golsüz beraberlikle gitti.
Dak. 55: Ispartaspor’un rakip sahanın sağ kanadında kazandığı serbest atışı Serdar Deniz kullandı. Ceza sahasına gelen topu defans kafa vuruşuyla uzaklaştırdı.
Dak. 58: Ani gelişen Çatalcaspor atağında Mehmet Mert, sağ taraftan hızla Ispartaspor ceza sahasına girdi. Çaprazdan çektiği sert şut yan ağlarda kaldı.
Dak. 61: Emir Kaan ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yerden vuruşunda top kalecide kaldı.
Dak. 65: Ispartaspor beklediği gole bu dakikada kavuştu. Gelişen Ispartaspor atağında Nurettin sol çaprazdan ceza sahasına girerken topu Semih Üstün’e aktardı. Bu futbolcu da bekletmeden ve yerden uzak direğin dibinden topu ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 74: Emir Kaan aldığı topla hızla ceza sahasına girdi. Defans oyuncusu ve kaleciyle yaptığı mücadelede topu ağlara göndermeyin başaramayınca top kalecinin ellerinde kaldı.
Dak. 76: Ispartaspor bu dakikada ikinci golüne kavuştu. Rakip sahanın ortasında topla buluşan Nurettin üç rakip oyuncuyu çalımlayarak ceza sahasına girdi. Herkes orta yapacağını beklerken, Nurettin yerden ve düzgün bir vuruşla topu kalecinin sağından ağlara gönderdi: 2 – 0.
Dak. 88: Nadir gelişen Çatalcaspor atağında oyuna ikinci yarı giren Muhammet’in sert şutu kaleci Gökhan’da kaldı. Hakem maçı 4 dakika uzattı. Maçın kalan dakikalarında ve uzatma dakikalarında tarafların çabaları başka gol getirmedi ve maç Ispartaspor’un 2 – 0’lık galibiyetiyle sona erdi.
3. LİG 3. GRUPTA 13. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Ispartaspor – Çatalcaspor: 2 – 0
Altındağ – Somaspor: 1 – 4
Erbaaspor – Arhavispor: 1 – 3
Erokspor – Cizrespor: 7 – 0
Gölcükspor – Yalovaspor: 1 – 0
İçel İ.Y. – Batman Petrol: 3 – 0
Osmaniyespor – Çarşambaspor: 0 – 0
Şile Yıldızspor – Karşıyaka: 0 – 2
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °