Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İSTANBUL’DA, EROKSPORA İLK YENİLGİ

İSTANBUL’DA, EROKSPORA İLK YENİLGİ

SPOR 5.09.2022 13:06:00 0
İSTANBUL’DA, 
EROKSPORA
İLK YENİLGİ
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Isparta 32 spor, geçen 2 haftada, 3 puanla tanışamazken, ilk kez çıktığı, Esenler Erokspor deplasmanında da 1-0 yenilerek haftayı puansız ve üzgün kapattı.
 
Yıkıldık… Neden? “Yenemiyorsan, yenilme” gerçeğini yaşayamadığımız için… Esenler Erok deplasman maçına eksikleri olan ancak iddialı hazırlanan pembe-yeşililer zaman zaman iyi mücadele ortaya koymasına rağmen, maçın 57. Dakikasında defansımızın hatasından dolayı (Sertaç Çam’ın) attığı gole karşılık veremedi ve maçı 1-0 kaybederek döndü. Elbette çok üzgünüz. Yeni kurulan takımın adaptasyonu, kadrodaki futbolcuların birbirlerine uyumu,zaman alacak ancak bir futbol takımının TUTUCU VE VURUCULARININ iyi çalışması, omurgada yer alan diğer unsurların hırs-mücadele gücü ve direnme kabiliyetlerini önemli ölçüde etkiliyor. Futbolun doğal yapısında bu var. O yüzden, başarı için kalecilerin ve forvetlerin olağanüstü çabası gerekli. Bu iki konuyu acilen çözmek gerekiyor.
 
Henüz her şey bitmemişken… Galibiyetlerden sonra coşku dolu yazılar yazmak kolay ancak, yenilgilerden sonra o maçı kaleme almak inanın çok zor. Sabırlı olmamız ve yeni kurulan takımımıza sahip çıkmamız gerek. İlk 6 hafta çok önemli, dedik. Zor bir guruptayız ve aşılacak pek çok engel var. Birlik içinde bu zor günleri aşacağız. Yönetime-teknik kadroya ve genç futbolcu topluluğuna güvenmek zorundayız.
 
Bunun ilk adımını, bu hafta evimizde cumartesi günü saat 19.00’da oynayacağımız Ankaraspor maçında alınacak 3 puan ve galibiyetle atabiliriz. Haydi Isparta 32 spor, göster gücünü ve kara bulutları dağıt gitsin. Saygılarımızla.
(NOT: 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gurupta bu hafta tüm maçlar 10.Eylül.2022’de oynanacak. Bilgilerinize…)

Anahtar Kelimeler: yenilgi istanbuldaeroksporailk
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °