Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Kırşehir Maçını Değerlendirdi; Maçta Olmayan Tek Şey Gol’dü

Ispartspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Kırşehir Maçını Değerlendirdi; Maçta Olmayan Tek Şey Gol’dü

SPOR 26.10.2021 06:11:00 0
Ispartspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Kırşehir Maçını Değerlendirdi;  
Maçta Olmayan
Tek Şey Gol’dü
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Kırşehir Belediyespor maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek; “Ancak, tüm çabalarımıza rağmen gol atmaya muvaffak olamadık. Maçta kaliteli futbol adına her şey vardı, maçta olmayan tek şey goldü. Mutlaka gol bulmamız gerekiyor” dedi.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’un Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Kırşehir Beleidiyespor karşısında gole ulaşamamanın sıkıntısını çektiklerini söyledi.
SÖYLEYİCİ; “ETKİLİ FUTBOL
OYNUYORUZ ANCAK GOL BULAMIYORUZ”
Teknik Patron Söyleyici, Cumartesi günü oynanan ve 0 – 0 golsüz sona eren Kırşehir Belediyespor maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “Bilindiği gibi, sezon başından bu yana disiplinli iyi bir takım oyunu oryaya koyan futbol oynuyoruz. Ancak, takım olarak gol bulmakta zorlanıyoruz. Bu durum Kırşehir Belediyespor maçında da kendini gösterdi.
“O MAÇTA SAHADA
OLMAYAN TEK ŞEY GOL’DÜ”
Bilindiği gibi, rakibimiz Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz yıl 2. Ligde play – off oynamış bir takım. Zaten, kalitesini de bizim karşımızda ortaya koyduğu futbolla gösterdiler. Boş bir takım değiller. Biz de bu güçlü rakibimiz karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Kırşehir maçında mücadeleci, oyun disiplinine sahip bir oyun ortaya koyduk. Ancak, bir de gol bulabilmiş olsaydık çok daha iyi olacaktı. Fakat, o maçta sahada kalite adına her şey vardı. Tek eksik ise gol idi. Maalesef rakibimize gol atamadık. Aradığımız gole ulaşabilmiş olsaydık sahadan mutlak surette galibiyetle ayrılırdık” dedi.
“BURAK AYDIN’I SAKAT
OLDUĞU İÇİN OYNATMADIM”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Pendikspor maçında kırmızı kart gördüğü için Uşakspor maçında cezalı duruma düşmesi nedeniyle sahadaki yerini alamayan takımın golcü futbolcusu Burak Aydın’ı sakat olması nedeniyle Kırşehir Belediyespor maçında oynatmadığını sözlerine ekledi.



 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °