Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

'Isparta'ya daha iyi hizmet için çalışan bir zabıtamız var'

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 186’ıncı yılı nedeniyle Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu ve ekibi, Belediye Meclisi’nde gül dağıttı.

ISPARTA 6.09.2016 07:00:00 0
Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 186’ıncı yılını kutluyor. Bu kapsamda Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu ve ekibi, dünkü Belediye Meclisi toplantısının öncesinde Başkan Yusuf Ziya Günaydın ve meclis üyelerine gül dağıttılar. Isparta Belediye Başkanı Günaydın, zabıtayla ilgili Isparta zabıtamız bu kadar kibar ve centilmendir. 186’ıncı yıllarında kendilerini yenileyerek ve Isparta’ya daha iyi hizmet verme çabası içerisinde çalışmalarına devam eden bir zabıtamız var. sizlerin huzurunda zabıtamızın 186’ıncı kuruluş yılını kutluyorum. Güzel günler, güzel çalışmalar diliyorum” dedi.
BELEDİYE OLARAK HEDİYE VERİN
AK Parti Grup Sözcüsü Kadir Dal ise “Isparta için gece gündüz demeden çalışan zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 186’ıncı kuruluş yıldönümünde onlar gül verdiler. Belediye olarak onlara bir hediye verirseniz mutlu oluruz” şeklinde konuştu.
ÖNERİN NEDİR, ÖNERİNİ ALALIM
Dal’ın talebi üzerine Günaydın, “Önerin nedir, önerini alalım” diye sordu. Dal ise “Onu kendi aranızda halledin” derken, zabıta çalışanlarına seslenen Günaydın “Bir isteğiniz talebiniz varsa bildirin” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °