Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor’un Yeni Sezon Kamp Programı; Belli Oldu

Ispartaspor’un Yeni Sezon Kamp Programı; Belli Oldu

SPOR 2.07.2023 21:29:00 0
Ispartaspor’un Yeni Sezon Kamp Programı;  Belli Oldu

Ispartaspor’un yeni sezon kamp programı belli oldu. İki etapta yeni sezona hazırlanacak olan Yeşil – Pembeli ekip, Birinci Etap Kampını 11 – 21 Temmuz tarihleri arasında Davraz Kayak Merkezinde, ikinci kamp dönemini ise 22 – 28 Temmuz tarihleri arasında Afyon’da yapacak.

26 Ağustos’ta başlayacak olan 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. Yeşil – Pembeliler lige iki etapta hazırlanacak. 

İLK ETAP KAMPI DAVRAZ

KAYAK MERKEZİNDE 

Yeşil – Pembeli ekip yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 10 Temmuz’da topbaşı yapacak ve Davraz Kayak Merkezinde birinci etap kampına başlayacaklar. 11 Temmuz’da başlayacak olan söz konusu kamp, 21 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Birinci etap kamp sonrası Teknik Direktör Hakan Karaca tarafından futbolculara iki gün izin verilmesi ve ardından ikinci etap kampa geçilmesi bekleniyor. 

İKİNCİ ETAP KAMPI

AFYON’DA

Bu doğrultuda; Ispartaspor’un ikinci etap kampı da komşu il takımı Afyon’da gerçekleştirilecek. 22 Temmuz itibariyle başlayacak olan ikinci etap kampı ise 28 Temmuz’da sona erecek. Daha sonra Isparta’ya dönecek olan Yeşil – Pembeli ekibin önünde yine bir hayli uzun süre olduğu için takım kalan sürede bu defa tesislerinde yeni sezona hazırlanacak ve 26 Ağustos tarihinde başlayacak olan ve sezonun ilk maçı için çalışmalara başlanacağı bildirildi.

GÜNDE ÇİFT İDMANLA YENİ

SEZONA HAZIRLANACAKLAR

Yeşil – Pembelilerin her iki etap kampında da Teknik Direktör Hakan Karaca nezaretinde sabah ve akşamüzeri olmak üzere günde çift idman yaparak sezona hazırlanacaklar.

4 HAZIRLIK MAÇI

YAPILMASI PLANLANIYOR

Öte yandan, Ispartaspor’un Afyon’da yapacağı ikinci etap hazırlık kampı çerçevesinde 4 hazırlık maçı da yapması planlanıyor.  

TEKNİK PATRON

KARACA ANALİZ YAPACAK

Teknik Direktör Hakan Karaca, yapılacak olan bu müsabakalarda takımın fizik - kondisyon ve taktiksel durumunu analiz edecek.

TAKIMA KATILIMLAR VE 

AYRILIKLAR YAŞANACAK…

Yeşil – Pembeli ekibin gerek birinci gerek ikinci etap kampları sürerken yönetimin bir taraftan da transfer çalışmalarını yapacağı ve Teknik Direktör Hakan Karaca’nın raporu doğrultusunda bazı futbolculara yol verileceği, gerek takımın içinde gerekse diğer takımlarda oynanan futbolcuların alınacağı belirtildi. 

 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ Sezon Programı; Belli
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °