Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor’un Rakibinde Teknik Direktörün İşine Son Verildi; Takımı Ispartaspor Maçına O Hazırlayacak!

Ispartaspor’un Rakibinde Teknik Direktörün İşine Son Verildi; Takımı Ispartaspor Maçına O Hazırlayacak!

SPOR 2.02.2024 18:37:00 0
Ispartaspor’un Rakibinde Teknik Direktörün İşine Son Verildi;  Takımı Ispartaspor  Maçına O Hazırlayacak!

Ispartaspor’un bu hafta sonu yani 4 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Düzcespor’da radikal bir değişiklik yapıldı. Kırmızı – Lacivertli ekipte yaşanan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mustafa Çapanoglu ile yollar ayrıldı. Yönetim, yeni Teknik Direktör gelinceye kadar takımı Ispartaspor maçına Alt Yapı Antrenörlerinin hazırlamasına karar verdi. 

BU SEZON İKİNCİ TEKNİK 

DİREKTÖR DE GİTTİ 

Sezona Adnan Şentürk ile başlayan kırmızı-lacivertliler, başarısız sonuçların ardından Şentürk ve ekibi ile yollarını ayırmış ve Mustafa Çapanoglu ile anlaşmıştı.

SON MAÇLARDA 

MAĞLUBİYETLER GELİNCE…

Çapanoglu ve ekibi de bir türlü başarılı sonuçlar alamadı. Son olarak Cumartesi günü Düzce'de Amedspor'a 3-0, Çarşamba günü deplasmanda Karman'a 1-0 yenildi.

ÇAPANOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI…

Her geçen hafta biraz daha kan kaydedilmesi ve ligin sonuna yaklaşılması nedeniyle Düzce camı, Düzcespor yönetim kuruluyla teknik direktör Mustafa Çapanoglu ve ekibi arasında görüşerek yollarını ayırdı.

TAKIMI ISPARTASPOR MAÇINA ALT 

YAPI ANTRENÖRLERİ HAZIRLAYACAK 

Pazar günü Düzce'de güçlü rakibi Ispartaspor'la karşılaşacak olan Düzcespor, bu zorlu maça alt yapı hocaları nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre, hem teknik ekip hem de takıma yeni takviyeler için görüşmeler devam ediyor. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °