Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ispartaspor’un Pendikspor İle Yapacağı Kupa Maçı; A Spor’dan NAKLEN Yayınlanacak

Ispartaspor’un Pendikspor İle Yapacağı Kupa Maçı; A Spor’dan NAKLEN Yayınlanacak

SPOR 30.11.2023 19:31:00 0
Ispartaspor’un Pendikspor İle Yapacağı Kupa Maçı;  A Spor’dan NAKLEN Yayınlanacak

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Süper Lig ekibi Pendikspor ile eşleşen Ispartaspor’un 5 Aralık Salı günü saat 15.00’de Pendik Stadyumunda yapacağı maç ASPOR Televizyonundan naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan devam ediyor. Kupada 4. Tur maçları 5,6 ve 7 Aralık tarihlerinden oynanacak. 

ISPARTASPOR’UN 

RAKİBİ PENDİKSPOR 

OLDU 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, bilindiği gibi bu sezon Ziraat Türkiye Kupasına 2. Turdan dahil olmuş ve iki turu geçtikten sonra 7 Kasım Salı günü gerçekleştirilen 4. Tur Kura çekiminde Yeşil – Pembeli ekibin rakibi Süper Lig ekibi ve İstanbul takımlarından Pendikspor oldu. 

56 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Bu turda, üçüncü eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayan 34 ekibin yanı sıra Trendyol Süper Lig'den 6, Trendyol 1. Lig'den 7 ve TFF 2. Lig'den 9 olmak üzere toplam 56 takım mücadele edecek. Karşılaşmalar, 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak müsabakalarda kazananlar, adlarını 5. eleme turuna yazdıracak.

A SPOR KANALI MAÇI CANLI 

YAYIN PROGRAMINA ALDI

Beş yıldır Ziraat Türkiye Kupası maçlarını yayınlayan ve bu yayın hakkını elinde bulunduran A Spor Kanalı, Ispartaspor’un 4. Tur maçını naklen yayın programına aldı. Böylece, Pendikspor – Ispartaspor maçının A Spor’dan naklen yayınlanması kesinleşti.

MAÇ 5 ARALIK’TA SAAT

15.00’DE BAŞLAYACAK

Ispartaspor’un Pendikspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçı 5 Aralık Salı günü saat 15.00’de İstanbul Pendik Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmanın naklen yayınlanması ile stadyuma gelme imkanı olmayan her iki takımın taraftarları da söz konusu maçı televizyondan rahatlıkla izleme imkanına kavuşmuş olacaklar. 

KAZANAN 5. TURA 

YÜKSELECEK 

Tek maçlı eleminasyon usulü ile yapılacak maçta kazanan taraf Ziraat Türkiye Kupası 5. Turuna yükselecek. 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °