Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor’un O Maçını Yöneten Hakem; Uşakspor Maçına Verildi

Ispartaspor’un O Maçını Yöneten Hakem; Uşakspor Maçına Verildi

SPOR 13.10.2023 19:09:00 0
Ispartaspor’un O Maçını Yöneten Hakem;  Uşakspor  Maçına Verildi

Ispartaspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Uşakspor maçını Rize Bölgesi Hakemlerinden Yücel Büyük yönetecek. Hakem Büyük, geçtiğimiz sezonun son maçı olan grubun şampiyonu Çorumspor FK maçını yönetmiş ve 2 – 1 Ispartaspor’un mağlubiyetiyle biten maçta Ispartaspor lehine penaltı vermişti. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. 

MAÇI YÜCEL 

BÜYÜK YÖNETECEK 

Buna göre; TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ispartaspor’un ligin 8. Hafta maçı olan ve deplasmanda karşılaşacağı Uşakspor maçını Rize Bölgesi Hakemlerinden Yücel Büyük yönetecek. Yücel’in Yardımcılıklarını ise Akın Karabacak ve Mehmet Şenkaya yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Giray Şaylan.

ISPARTASPOR LEHİNE

PENALTI NOKTASINI GÖSTERDİ 

Bilindiği gibi, B Klasman Hakemi Yücel Büyük geçtiğimiz sezonun son maçında Ispartaspor’un deplasmanda oynadığı ve Çorumspor FK’nın şampiyonluk maçı niteliğindeki ligin son maçını yönetmiş ve Çorum takımı 2 – 0 önde iken maçın 71. Dakikasında Ispartaspor lehine penaltı vermiş ve atışı kullanan Koray Yağcı skoru 2 – 1 yapmış ve maç da bu skorla ona ermişti. Çorumspor FK maçını adaletli bir şekilde yöneten Hakem Yücel Büyük’ün yarınki Uşakspor maçında nasıl bir yönetim göstereceği ise merakla bekleniyor. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °