Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor’un Maçını İzlemek İsteyen Sporseverlere Kötü Haber; O Fiyatı Ödeyeceksiniz!

Ispartaspor’un Maçını İzlemek İsteyen Sporseverlere Kötü Haber; O Fiyatı Ödeyeceksiniz!

SPOR 11.12.2023 21:14:00 0
Ispartaspor’un Maçını İzlemek İsteyen Sporseverlere Kötü Haber;  O Fiyatı  Ödeyeceksiniz!

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’in yayıncısının belli olması, ligde bundan sonraki bölümdeki tüm karşılaşmalar Filbox platformundan naklen yayınlanıyor. Filbox ise yayınlayacağı maçları izlemek isteyen sporseverlerden talep ettiği fiyatı açıkladı.  

Bilindiği gibi, geçtiğimiz Isparta’yı 2. Lig’de temsil eden Ispartaspor maçlarının yeni yayıncısı geçtiğimiz ay belirlenmiş ve bu isim TFF tarafından Filbox olarak açıklanmıştı. 

MAÇLARIN NAKLEN 

YAYIN HAKLARI FİLBOX’TA

2. Lig Kırmızı Grup’ta Ispartaspor’un da yayınlarını üstlenecek olan kuruluş Filbox olmasının ardından bu kuruluş tarafından sporseverlerden alınacak ücret de belirlendi.  

İŞTE O ÜCRET 

TARİFESİ 

Filbox’tan yapılan açıklamada maç izleme üyeliği Aylık 79.99 TL olarak açıklandı. Aylık pakette tüm maçların canlı yayınları izlenebilecek. Söz konusu paketin yıllık 859,99 TL olduğu ve yıllık yani 12 aylık abonenin toplan abonelik sisteminde olması nedeniyle daha ucuza geldiği bildirildi. FİLBOX NASIL KULLANILIR VE 

FİLBOX’TA MAÇLAR NASIL İZLENİR?

Kullanıcılar akıllı telefon, tablet, Apple TV ve Android TV’lerine iOS App Store/Google Play Store’dan FiLBOX uygulamasını indirerek veya app.filbox.com.tr üzerinden kredi kartı ve/veya promosyon koduyla üye olarak platformdaki içerikleri izleyebilirler.

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °