Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’un Ligde Kalması; En Çok ONU Sevindirdi

Ispartaspor’un Ligde Kalması; En Çok ONU Sevindirdi

ISPARTA 27.05.2023 09:25:00 0
Ispartaspor’un Ligde Kalması;  En Çok  ONU  Sevindirdi

Isparta eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Isparta’dan ayrılmasının ardından yıllar geçmesine rağmen Ispartaspor’u asla unutmuyor. Yenice, sevdalısı olduğu Yeşil – Pembeli Ispartaspor’un son maçta aldığı üç puanla ligde kalmayı garantilediğini öğrenince çok mutlu oldu. 

HABER: Yunus ÖZLER

İzmirli olmasına rağmen gönlü sürekli Ispartaspor ile birlikte olan Ali Yenice, Ispartaspor’un ligde kalmasını şampiyon olmuş kadar canı gönülden kutladığını bildirdi.

TAKIMI ŞAMPİYON YAPAN

YÖNETİMDE O DA VARDI

Ispartaspor’da 1999 – 2000 sezonunda Atakan Yazgan Başkanlığındaki takım 3. Ligde şampiyon olarak 2. Lige çıktığında, o yönetimde dönemin Emniyet Müdür Yardımcısı ve Yeşil – Pembe sevdalısı Ali Yenice de vardı. Yenice, o dönemde Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütüyordu. 

ISPARTASPOR’UN LİGDE KALDIĞINI

ÖĞRENİNCE ÇOK MUTLU OLDU

Aslen İzmirli olan ve emekli olduktan sonra da memleketi İzmir’e yerleşen emekli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Ispartaspor’un ligde kaldığını öğrenince mutluluktan adeta havalara uçtu. 

YENİCE; “BU SEZON TAKIMIMIZ İÇİN ÇOK ZOR 

GEÇTİ AMA LİGDE KALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Ispartaspor için bu sezonun zor geçtiğini ve takımın özellikle son haftalarda ligden düşmemek için büyük mücadele verdiğini vurgulayan Ali Yenice; “Biz her zaman Ispartaspor’un yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Kısacası, iyi günde de kötü günde de her zaman takımımızın yanındayım. Ben İzmir’de ikamet etmeme rağmen Ispartaspor’u asla unutamıyorum. Yeşil – Pembe renkler benim kalbime işledi adeta. Aslında lig devam ederken maçlarını izlemeye İzmir’den gelecektim. Ancak, başta yaşlılık olmak üzere bir takım etkenler buna engel oldu. 

“YENİ SEZON PLANLAMASI 

ŞİMDİDEN YAPILMALIDIR” 

Ancak, takımımızın son maçta galibiyetle ayrılarak 2. Ligde kalmayı garantilemesi beni son derece mutlu etti. Başkan Süleyman Kabalak ve yönetiminden futbolcusuna kadar tüm camiayı ligde kaldıkları için tebrik ediyorum. Ancak, bu zorlu geçen sezonun ardından gelecek sezon takımın şampiyonluğa oynaması için de sezon planlamasının şimdiden yapılmasının yararlı olacağını düşünüyorum” dedi. 

YENİCE’DEN 32 GENÇLİK

TARAFTAR GRUBUNA TEŞEKKÜR 

Isparta eski Emniyet Müdür Yardımcısı ve Ispartaspor Sevdalısı Ali Yenice, yönetici olduğu yıllarda 32 Gençlik Taraftar Grubuyla tüm deplasmanlarda el ele kol kola olduğunu belirterek; “Tabiki takımımızın başarısında büyük pay sahibi olan 32 Gençlik Taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar varsa takımımız var” dedi.

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °