Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor’un Kupa Maçı Hakemi Belli Oldu; Kariyerinde İlk Defa!

Ispartaspor’un Kupa Maçı Hakemi Belli Oldu; Kariyerinde İlk Defa!

SPOR 31.10.2023 18:43:00 0
Ispartaspor’un Kupa Maçı Hakemi Belli Oldu;  Kariyerinde İlk Defa!

Ispartaspor’un yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Maçını Malatya Bölgesi Hakemlerinden Batuhan Gültek yönetecek. Gültek, bu maçla ‘İlk Defa’ Kupa Maçı yönetmiş olacak. 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda bugün başlayan, Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak müsabakaların hakemleri belli oldu. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 2. Sırada bulunan ve şampiyonluğa oynayan Ispartaspor, rotayı Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçına çevirdi, 

ISPARTASPOR’UN KUPADAKİ RAKİBİ 

Y. MERSİN İDMANYURDUSPOR

Ligde oynadığı 11 karşılaşmada 8 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan ve 24 puan toplayan Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 1 Kasım Çarşamba günü yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdmanyurduspor takımıyla karşı karşıya gelecek. 

MAÇI BATUHAN

GÜLTEK YÖNETECEK

Temsilcimiz Ispartaspor, Isparta Stadyumu’nda Çarşamba günü saat 14.00’te Mersin ekibi Y. Mersin İdmanyurduspor ile oynayacağı karşılaşmayı Malatya Bölgesi Hakemlerinden Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in Yardımcılıklarını Harun Reşit Güngör ve Hüseyin Can yapacak. Maçın 4. hakemi ise Onur Güneş olacak.

KARİYERİNDE İLK DEFA 

KUPA MAÇI YÖNETECEK

Hakem Batuhan Gültek, kariyerinde ilk kez bir Ziraat Türkiye Kupası maçını yönetecek. Hakem Gültek’in ilk defa kupa maçı yönetecek olması Ispartaspor için avantaj mı yoksa dezavantaj mı oluşturacak bu konu maçta görülecek. 

ISPARTASPOR

HAZIRLIKLARINI 

TAMAMLADI 

Öte yandan Yeşil – Pembeliler, kupa maçının hazırlıklarına bugün yaptığı çalışma ile tamamladı. Teknik Direktör Hakan Karaca’nın bu maçta nasıl bir 11’le maça çıkacağı merakla bekleniyor. Bilindiği gibi, Karaca 2. Turdaki Sincan Belediyespor maçına tamamen yedek oyunculardan kurulu bir 11 ile maça çıkmıştı. 

 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ Hakemi Belli ; Kariyerinde !
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °