Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’un İsim ve Göğüs Sponsoru; Kim Olmalı?

Ispartaspor’un İsim ve Göğüs Sponsoru; Kim Olmalı?

SPOR 3.07.2023 16:13:00 0
Ispartaspor’un İsim ve Göğüs Sponsoru;  Kim  Olmalı?

Ispartaspor Kulübü Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, Güller Diyarının profesyonel liglerde tek temsilcisinin Ispartaspor olduğunu belirterek; “Takımımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için desteğe ihtiyaç vardır. Tüm sporseverlerle birlikte ortak akılla hareket ederek takımımızın isim ve göğüs sponsorunun kim olması gerektiği yönünde sizlerin görüş ve önerilerini alıyoruz” dedi. 

Tüm liglerde hemen hemen tüm takımlar isimlerinin önüne ve formalarının önüne sponsor bulup takımlarına gelir sağlıyorlar. Aynı şeyi maç yaptıkları stadyumun önüne de uygulayan takımlar gibi Ispartaspor da hem isminin önüne ve formasına hem de Stadyuma sponsor arıyor. Bu konuda şehrin önemli şirketlerine çağrıda bulunuluyor. 

BAŞPINAR; “TAKIMIMIZA SPONSORU

ORTAK AKILLA BULACAĞIZ” 

Genel kurulunu geçtiğimiz hafta yapan Ispartaspor’da, kongrenin ardından yönetim olarak takıma kaynak bulmak için yoğun bir çalışma içine girdiklerini ifade eden Ispartaspor Kulübü Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere son günlerde Ispartasporun isim sponsoru ve göğüs sponsoru destek konusunda şehrimizin önde gelen firmalarının ilgisiz kaldığını hepimiz gözlemlemekteyiz. Bu konuda birlikte ortak akıl yürüterek Isparta’mıza hak ettiği sponsorları bulmanın yolunu ve haberlerini birlikte sağlamamız gerektiğini düşünüyorum. Yapacağınız desteklerden dolayı şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

BAŞPINAR’DAN 

FİRMALARA ÇAĞRI 

Ispartaspor Kulübü Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, Isparta’da ticari faaliyetini sürdüren tüm firmalara da çağrıda bulunarak; “Gelin takımımıza sponsor olun. Hem siz kazanın hem takımımız kazansın” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °