Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ispartaspor’un İkinci Forması Yok Mu? Nasıl Yani?

Ispartaspor’un İkinci Forması Yok Mu? Nasıl Yani?

SPOR 11.12.2022 09:34:00 0
Ispartaspor’un İkinci  Forması Yok Mu?  Nasıl Yani?

Ispartaspor bu defa çok ilginç bir nedenden dolayı Profesyonel Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Sevkin nedeni ise Batman Petrolspor maçında biri açık renk diğeri ise koyu renk olmak üzere en az 2 adet forma setini müsabaka organizasyon toplantısında ve müsabaka saatinde yanlarında bulundurmaması. Yeşil – Pembeli kulüp bu defa da ihtarla kurtuldu. 

ISPARTASPOR’UN İKİNCİ 

FORMASI YOK MU? 

Ispartaspor’un forma nedeniyle PFDK’na sevk edilmesi ve ihtar verilmesi akıllara ‘Ispartaspor tüm maçlara siyah üzerinde Yeşil – Pembe çizgili forma ile çıkıyor. Peki kulüpte bu formalardan başka forma yok mu?’ sorusunu veya deplasmana ikinci bir forma daha götürülmemesi ihmalini ortaya çıkarıyor. Zira, bu durum basit gibi görünüyor ama kulübü PFDK’na sevk edilmesine neden olabiliyor. 

İŞTE O KARAR 

Türkiye Futbol Federasyonu PFDK’nun, bu konuda geçtiğimiz gün aldığı karar şu şekilde; 

ISPARTA 32 SPOR Kulübünün, 04.12.2022 tarihinde oynanan BATMAN PETROL SPOR A.Ş.-ISPARTA 32 SPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, biri açık renk diğeri ise koyu renk olmak üzere en az 2 adet forma setini müsabaka organizasyon toplantısında ve müsabaka saatinde yanlarında bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ İkinci Forması ? Nasıl ?
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °