Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’un Girişimleri Sonuçsuz Kaldı Olumsuz Yanıt Geldi; Bugün Bize Yarın Size

Ispartaspor’un Girişimleri Sonuçsuz Kaldı Olumsuz Yanıt Geldi; Bugün Bize Yarın Size

SPOR 28.04.2023 17:55:00 0
Ispartaspor’un Girişimleri Sonuçsuz Kaldı Olumsuz Yanıt Geldi;  Bugün Bize  Yarın Size

Ispartaspor Kulübünün Afyonspor karşılaşmasına taraftarların alınması yönündeki tüm çabalarımız maalesef sonuçsuz kaldı. Karara büyük tepki gösteren Yeşil – Pembeli taraftarlar ise; “Nasıl olsa bu işin Isparta ayağı var. Ispartaspor – Afyonspor maçında da aynı kararı biz uygularız. Bugün bize ise yarın Afyonspor’a” dediler. 

Konu ile ilgili olarak Ispartaspor Kulübünden yapılan açıklamada; “Isparta 32 Spor Kulübü olarak Isparta Atatürk Stadyumunda ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada biz Afyonspor Kulübü Yönetimine ve taraftarlarına karşı üzerimize düşen sorumluluk ve misafirperveliğimizi göstererek fair-play ruhu içerisinde kapasite artırımı ve taraftarların stada alınması yönündeki gayretlerimize rağmen böyle bir kararın çıkması iki şehrin arasındaki geçmişte yaşanan olumsuzlukların son bulması adına yaptığımız bütün çabaların boşa gitmesi ve Afyonkarahisar İl Spor Güvenlik Kurulu kararının itiraz ettiğimiz maddesinin hiçbir açıklama yapılmadan aynı şekilde kopyala - yapıştır yöntemi ile kulübümüze tekrar gönderilmesi bizleri derinden üzmüştür. . 

Biz Isparta 32 Spor Futbol kulübü yönetimi olarak aynı misafirperverliği A kulüp B Kulüp diye ayırmadan futbolun birleştirici gücüne inanarak yapmaya devam edeceğimizi ama bu sezonun gelecek sezonunda olduğunu bildirir saygılar sunarız. 

ISPARTA 32 SPOR YÖNETİM KURULU 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °