Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor’un Başarılı Futbolcusu; Antalyaspor Radarında!

Ispartaspor’un Başarılı Futbolcusu; Antalyaspor Radarında!

ISPARTA 31.12.2023 17:28:00 0
Ispartaspor’un Başarılı Futbolcusu;  Antalyaspor  Radarında!

Antalyaspor’da devre arası transfer döneminde Nuri Şahin’in raporu doğrultusunda 3 bölgeye takviye yapabilmek için çalışma yürüten Antalyaspor’da yoğun mesai devam ediyor. Öncelikli olarak stoper, sol bek ve sağ kanat bölgeleri için görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlıların hedefindeki isimler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Akrep’in hedefindeki son isim Isparta 32 Spor’un formasını giyen Samet Karakoç oldu.

Aynı bölge için Freiburg formasını giyen Berkay Yılmaz için görüşme yapan Antalyaspor, devreye Galatasaray ve Beşiktaş’ın girmesinin ardından yükselen maliyet sebebiyle transferden vazgeçti. Berkay Yılmaz defterini tamamen kapatan Akrep, Isparta 32 Spor’dan Samet Karakoç için temaslarına başladı. Genç futbolcu için epey mesafe kat eden Kırmızı-Beyazlılar, transferde son noktayı koymak için çalışmalarına devam ediyor.

Bayrampaşa’da futbola başladı

Kariyerinde Bayrampaşaspor’un altyapısında başlayan 21 yaşındaki futbolcu, Azerbaycan’ın FK Qabala formasını terlettikten sonra geçtiğimiz sezon başında TFF 2. Lig ekibi Isparta 32 Spor’a transfer oldu. Akdeniz ekibiyle toplamda 36 maça çıkan genç futbolcu, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Karakoç, bu sezon ise toplamda 20 maça çıktı ve bin 667 dakika sahada kaldı.

Azerbaycan Milli Takım forması giyiyor

Azerbaycan pasaportu taşıyan Samet Karakoç, 4 kez ülkesi adına mücadele etti. 2021’den bu yana Azerbaycan U21 Milli Takımı formasını giyen genç futbolcu, 346 dakika sahada kalırken, skor katkısı veremedi.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °