Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor'un Yeni Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

Ispartaspor'un Yeni Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

SPOR 28.09.2022 06:36:00 0
Ispartaspor
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor'un yeni Teknik Direktörü Hakan Şimşek, dün takımın başında ilk antrenmanına çıktı.
 
Sezon başından bu yana Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile çalışmalarını sürdüren ve önceki gün Şimşek ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör olarak takımın başına getirilen Hakan Şimşek anlaşmaya varan 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ispartaspor'da Şimşek, takımla ilk antrenmanına çıktı.
ŞİMŞEK GİTTİ
ŞİMŞEK GELDİ
Bilindiği gibi hafta içinde Yeşil – Pembeli kulüpte bu konuda bir gelişme yaşanmış ve yönetim Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından ise ikinci bir açıklama yapılarak takımın başına Teknik Direktör Hakan Şimşek’in getirildiği açıklanmıştı.
HAKAN ŞİMŞEK İLK
ANTRENMANINA ÇIKTI
Geçtiğimiz Pazartesi akşamı yaşanan bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör Hakan Şimşek, Salı günü yani dün takımı ile ilk antrenmanına çıktı ve takımı bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı 24Erzincanspor maçına hazırlamaya başladı.
ŞİMŞEK’İN İLK SINAVI
24 ERZİNCANSPOR MAÇI
Geçmiş yıllarda da zaman zaman Ispartaspor’da Teknik Direktörlük görevlerinde bulunan ve önceki sezon takımın şampiyon olup 3. Ligden 2. Lige çıktığında Teknik Direktörlük görevini yapmış olan, diğer bir deyişle Ispartaspor’u şampiyon yapan Hakan Şimşek’in ilk sınavı takımın Cumatesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı ve son derece zorlu bir mücadeleye sahne olacak olan 24Erzincanspor maçı olacak.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °