Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor’u Eledi Antalyasporla Eşleşti

Ispartaspor’u Eledi Antalyasporla Eşleşti

SPOR 9.12.2023 19:38:00 0
Ispartaspor’u Eledi Antalyasporla Eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi, dün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kupanın 4. Turanda Ispartaspor’u 5 – 3 mağlup ederek eleyen Süper Lig Takımı Pendikspor, bir diğer Süper Lig takımı Antalyaspor ile eşleşti. Maç Antalya’da oynanacak. 

Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimine; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF İcra ve Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen, Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, Genel Sekreter Taner Senseven, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Aztopal ile kulüplerin başkan ve temsilcileri katıldı. TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti. 

ZTK 5. TURU 9, 10 VE 11 OCAK

TARİHLERİNDE OYNANACAK

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakalarında; 4. eleme turunda tur atlayan 28 takıma ek olarak bu sezon UEFA kupalarına katılım hakkı elde eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Yukatel Adana Demirspor kulüplerinin katılımıyla toplam 32 takım mücadele edecek. Bu turdaki katılım ile birlikte tüm takımlarımız kupaya dahil olmuş oldu. 5. eleme turunda 19 Trendyol Süper Lig, 11 Trendyol 1. Lig ve 2 TFF 2. Lig takımı mücadele edecek. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 9, 10 ve 11 Ocak tarihlerinde oynanacak.

ISPARTASPOR’U ELEYEN 

PENDİKSPOR

ANTALYASPORLA EŞLEŞTİ 

Kupanın 4. Turanda Ispartaspor’u kendi sahasında yani Pendik Stadında 5 – 3 mağlup ederek eleyen Süper Lig Takımı Pendikspor, dünkü kura çekiminde bir diğer Süper Lig takımı Antalyaspor ile eşleşti. Maç Antalya’da oynanacak. 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °