Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ispartaspor’u Birbirinden Zorlu Maçlar Bekliyor; İşte O Rakipler…

Ispartaspor’u Birbirinden Zorlu Maçlar Bekliyor; İşte O Rakipler…

ISPARTA 17.12.2023 23:58:00 0
Ispartaspor’u Birbirinden Zorlu Maçlar Bekliyor;  İşte O Rakipler…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, ilk yarının son iki haftasına girilirken, birbirinden zorlu rakiplerle mücadele edecek. 

ISPARTASPOR’U BİRBİRİNDEN 

ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR 

Türkiye Futbol Liglerinde ilk yarının sonuna sadece iki hafta kaldı. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor’da bu kalan iki haftada birbirinden zorlu rakiplerle mücadele edecek. 

GRUPTA 5. SIRADA BULUNUYOR 

Grupta, son haftalarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle 2. Sıradan 5. Sıraya kadar gerileyen Ispartaspor, bay haftası dahil geride kalan 17 haftada 10 galibiyet ve 6 mağlubiyet alıp, henüz beraberliği olmayan Yeşil – Pembeli ekip, 30 puanla 5. Sırada bulunuyor. 

RAKİPLER KASTAMONUSPOR

VE IĞDIRSPOR FK

Bu doğrultuda, Ispartaspor ilk yarının son iki haftasında ilk olarak 19 Aralık Salı günü kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Kastamonuspor takımıyla karşı kaşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekip, ilk yarının son maçında ise yine grupta şampiyonluk mücadelesi veren Iğdır FK takımıyla deplasmanda karşılaşacak. İlk yarıda kalan bu iki maçtan 6 puanla ayrılmayı hedefleyen Ispartaspor’un kaç puan alacağını ise zaman gösterecek. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °