Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartasporspor’un Maçına Diyarbakırlı Hakem; Nasıl Yani!

Ispartasporspor’un Maçına Diyarbakırlı Hakem; Nasıl Yani!

SPOR 27.10.2023 18:55:00 0
Ispartasporspor’un Maçına Diyarbakırlı Hakem;  Nasıl Yani!

Ispartaspor’un yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karamanspor FK maçına, Ispartaspor’un şampiyonlukta yarıştığı rakibi Amedspor’un ili olan Diyarbakırlı hakem verildi. Zira, Diyarbakırlı Hakem’in Ispartaspor için vereceği olumsuz bir karar ve alacağı skor şampiyonluktaki rakibi Amedspor ile arasındaki puan farkının açılmasına neden olacak. 

ISPARTASPOR’A RAKİBİNİN 

MEMLEKETİNDEN HAKEM! 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 11. Hafta maçında Cumartesi günü ilimizde oynanacak Ispartaspor – Karamanspor FK maçının hakem triosu belli oldu.

MAÇI SELİM

ÖZEN YÖNETECEK

Ispartaspor maçının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, Temsilcimizin 28 Ekim Cumartesi günü yani yarın saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı müsabakanın hakem kadrosunu açıkladı. 

Temsilcimizin yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı ligin 11. Hafta maçı olan Karamanspor FK maçını Diyarbakır Bölgesi Hakemlerinden Selim Özen yönetecek. Özen’in Yardımcılıklarını, Muhammet Yıldız ve Recep Gündüz yapacak. Maçın 4. Hakemi ise yine Diyarbakır Bölgesinden Burak Kamalak olacak.

MHK’DAN DİKKAT ÇEKEN ATAMA! 

Merkez Hakem Kurulu’nun, Ispartaspor’un maçına Yeşil – Pembeli ekibin şampiyonluk mücadelesi verdiği Diyarbakır ekibi Amedspor’un ilinden bir hakem ataması akıllara ‘Diyarbakır bölgesi hakemi Ispartaspor’un puan kaybetmesine neden olabilir mi?’ sorusunu getirdi. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °