Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartasporlu Taraftarlardan Teknik Heyet ve Sporculara Sert Tepki; Bu Stresi Bize Yaşatmaya Hakkınız Yok!

Ispartasporlu Taraftarlardan Teknik Heyet ve Sporculara Sert Tepki; Bu Stresi Bize Yaşatmaya Hakkınız Yok!

SPOR 1.05.2023 17:48:00 0
Ispartasporlu Taraftarlardan Teknik Heyet ve Sporculara Sert Tepki;  Bu Stresi Bize  Yaşatmaya Hakkınız Yok!

Ispartaspor’un Afyonspor’a mağlup olarak yine küme düşme potasının önüne kadar inmesine sert tepki gösteren Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Sezon başından bu yana o kadar gereksiz puanlar kaybettik ki akıllara ziyan. Oysa, o maçları almış olsaydık şimdi lig düşme tehlikesini değil, Play – Off’a yükselmeyi konuşuyor olacaktık. Sezonun bitimine üç hafta kala bize ‘halen lig düşebiliriz’ stresini yaşatmaya ne Teknik heyetin ne futbolcuların hakkı yoktur. Bundan sonraki maçları adam gibi oynayın ve ligde kalın” dediler. 

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da Afyonspor mağlubiyetiyle yine 4 hafta önceki yani lig düşme potası durumuna dönüldü. Bu durum, Yeşil – Pembeli camiada tepkilerin Teknik heyet ve futbolculara dönmesine neden oldu. 

TARAFTARLAR; “ÇOK MAÇTA PUANLARI 

GEREKSİZ YERE KAYBETTİK” 

Ligde Menemenspor’dan fark yemek gibi, Arnavutköy’e kendi sahamızda yenilmek gibi lüzumsuz ve gereksiz puanlar kaybedildiğini ifade eden Ispartaporlu Taraftarlar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler; “Kendi sahamızda yenemediğimiz diğer bir deyişle rakip takımın bizden puan alıp gittiği bir çok maçın rövanşında puanları rakip takıma hediye ettik, ediyoruz. Bunlardan birisi de dün Afyonspor karşısında gerçekleşti. Afyonspor takımı Isparta’daki maçta bizimle golsüz berabere kalarak bir puanı alıp gitti. Ama, iş Afyondaki maça gelince Ispartaspor aynı başarıyı gösteremedi. Burada puan yada puanlar almaktan çok sorun takımın ortaya koyduğu rezalet futboldu. Zira, iki denk takımın maçında Ispartasporlu futbolcular gerçekten galibiyet adına hiçbir gayret sarfetmediler. Sonuçta, adamlar Isparta’daki maçta puanla memleketlerine dönerken, bizimkiler mağlup olup eli boş memleketlerine döndü. 

“BU STRESİ YAŞATMAYA

HAKKINIZ YOK” 

Neticede dünkü Afyonspor mağlubiyetiyle takım yine küme düşme potasının üstüne kadar indi. Bir taraftan İnegölspor alınmayacak maçları bir bir alıp hızla üst sıralara tırmanırken, Ispartaspor ise kaybettiği puanlarla kendini 3. Lige doğru itiyor. Dönüp dolaşıp yine Batman Petrolspor ile lig düşme mücadelesi verir hale geldik. Bu sinir ve stresi hiç kimsenin yaşatmaya hakkı yoktur. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Batman Petrolspor maçı bizim için ölüm – kalım maçı olacaktır. Onun için teknik heyet ve futbolcular bu maçı ne pahasına olursa olsun kazanmak zorundadır. Aksi takdirde takım 3. Lige düşecektir. Bunun altında da hiç  kimse kalkamayacaktır” dediler. 

 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °