Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartasporlu Taraftarlardan Hakeme ve Gökhan Alsan’a; Büyük Tepki!

Ispartasporlu Taraftarlardan Hakeme ve Gökhan Alsan’a; Büyük Tepki!

SPOR 23.10.2023 19:42:00 0
Ispartasporlu Taraftarlardan Hakeme ve Gökhan Alsan’a;  Büyük Tepki!

Ispartasporlu Taraftarlar, Amedspor maçında uydurma penaltı vermesi nedeniyle ve penaltı atışını kullandıktan sonra ahlak dışı hareketlerde bulunan Amedsporlu futbolcu Gökhan Alsan’a çok sert tepki gösterdiler.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da, Yeşil – Pembeli taraftarlar, deplasmanda alınan Amedspor yenilgisinin ardından maçın hakemine ve Amedsporlu fubolcu Gökhan Alsan’a tepki gösterdi. 

YEŞİL -  PEMBELİ 

TARAFTARLAR ÖFKELİ

Maçı yöneten Karabük Bölgesi Hakemi Mustafa Hakan Belder’in Amedspor seyircisinin etkisinde kaldığını ve sürekli maçta ikili mücadelelerde Amedspor’dan yana düdük çaldığını, bu konudaki son rezil kararının ise penaltı olmayan pozisyonda Ispartaspor aleyhine penaltı çalmak olduğunu ifade eden Yeşil – Pembeli Taraftarlar; “Bilindiği gibi takımımız grupta ikinci sırada ve şampiyonluğa oynuyor. Bu doğrultuda, büyük bir heyecan ve coşkuyla çıktığımız bu meşakkatli yolda önümüze her hafta engeller çıkmaya başladığını görüyoruz. Şampiyonluk yolundaki takımımızın yani teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizin emekleri resmen çalınıyor. Bunu Sarıyer maçındaki uydurma penaltıda olduğu gibi dün deplasmanda karşılaştığımız Amedspor karşılaşmasında gördük ve bu maçta da bariz hakem hataları nedeniyle Ispartaspor’un hakkı alenen gasp edilmiştir. 

“TAKIMIN EMEKLERİ 

RESMEN GASP EDİLMİŞTİR” 

Amedspor karşılaşmasında takdir haklarının neredeyse tamamını rakipten yana kullanan Hakem Mustafa Hakan Belder, bir de maçın son 5 dakikasında uydurma bir penaltı vererek takımımızın mağlubiyetinde büyük rol oynamıştır. Oysa takımımız özellikle maçının ikinci yarısında rakibe karşı üstün bir oyun sergilemiş, belli bölümlerinde ise deplasman takımı hüviyetinde dengeli bir oyun oynayarak puan savaşı için mücadele etmiştir. Ancak, verilen bu haksız penaltı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimiz kadar bizlerin heveslerini kırmıştır. Oysa biz Ispartaspor olarak, hakem camiasından iltimas değil, adalet bekliyoruz! Her hafta aynı senaryoyu görmek istemiyoruz. Gençlerin emeklerine yazık oluyor! Ancak, her şeye rağmen her geçen gün sistemi oturan takımımızın önümüzdeki süreçte çok daha iyi yerlere geleceğine inancımız tamdır” dediler. 

“TÜRK FUTBOLU ADINA 

UTANÇ VERİCİ HAREKETLER” 

Maçta, penaltı atışını kullanan 20 forma numaralı Gökhan Alsan’a da tepki gösteren Yeşil – Pembeli Taraftarlar, “Bu futbolcu resmen terbiyesizlik yapmıştır. Penaltıyı kullanırsın gol olur veya olmaz. Ama, gol olduktan sonra bizim kaleci Alp Tutar’a gidip el – kol hareketlerinde bulunması ve gol sevincini abartarak terbiyesiz hareketler etmesi spor camiası adına utanç vericidir. Maçın hakemi burada da büyük hata yapmış ve bu futbolcuya bir kart bile gösterememiştir” dediler. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °