Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartasporlu Taraftarlar Takımlarına Güveniyor; Şampiyonluk İmkansız Değil

Ispartasporlu Taraftarlar Takımlarına Güveniyor; Şampiyonluk İmkansız Değil

ISPARTA 15.11.2023 10:25:00 0
Ispartasporlu Taraftarlar Takımlarına Güveniyor;  Şampiyonluk İmkansız Değil

Yeşil – Pembeli taraftarlar her deplasmanda olduğu gibi İstanbul’da oynanan Arnavutköy Belediyespor maçında da takımlarını yalnız bırakmadılar. Takımın 1 – 0’lık galibiyetle sahadan ayrıldığı maç sonrası iyice umutlanan Taraftarlar; “Biz takımımıza güveniyoruz. Şampiyonluk imkansız değil” dediler.  

32 Gençlik Taraftar Grubu, yaptığı organizasyonla geçtiğimiz hafta sonu Ispartaspor’un oynadığı Arnavutköy Belediyespor maçında takımlarını yalnız bırakmadılar. 

TARAFTARLAR TAKIMLARINA GÜVENİYOR

Pazar günü oynanan ve 1 – 0’lık skorla sona eren karşılaşmayı Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve yöneticilerin yanı sıra yaklaşık 100 Yeşil – Pembeli taraftar da izledi. Gerek maç öncesinde gerekse maç sonunda taraftarlarla bir araya gelen Başkan Özdemir, birlik ve beraberlikle takımın şampiyonluğa ulaşacağını söyledi. Özdemir; “Şehirde ve takımımız da bir birliktelik var, kardeşlik hukuku üst seviyede. Takımdaki kenetlenmeyi ve mücadeleyi gördükçe mutlu oluyorum. Şehirde, futbolcularda ve yöneticilerde şampiyonluğa inanmışlık var. Hemşerilerimizle birlikte takımımıza sahip çıkmayı sürdürürsek ve bu birlikteliği korursak inanıyorum ki şampiyonluğa daha yakın olacağız” dedi.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °