Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartasporlu Futbolcu Abdullah Topkara; Ligi Orada Bitirebiliriz

Ispartasporlu Futbolcu Abdullah Topkara; Ligi Orada Bitirebiliriz

SPOR 13.12.2022 21:58:00 0
Ispartasporlu Futbolcu Abdullah Topkara;  Ligi Orada Bitirebiliriz

Ispartasporlu Futbolcu Abdullah Topkara, takımın iyi futbol oynadığını belirterek; “2. Yarı ligi yani sezonu 2. Veya 3. Sırada bitiririz” dedi.

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde 18. Haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 0 – 0 golsüz beraberlikle sonuçlanan Çorumspor FK maçıyla noktaladı. Bu sonuç, takımda puan kaybından dolayı üzüntüye neden oldu. 

TEKNİK PATRON YILMAZ’DAN

HAFTALIK BASIN TOPLANTISI 

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Isparta’da başlattığı her hafta Salı günleri Basın Toplantısı düzenleme uygulamasını bugün de sürdürdü. Teknik Patron Yılmaz’ın haftalık basın toplantısına Futbolculardan Muhammet Aran ve Abdullah Topkara da katıldı. Söz konusu toplantıda açıklamalarda bulunan Topkara, ikinci yarı için hedeflerini açıkladı. 

TOPKARA; “LİGİ İKİNCİ YA DA 

ÜÇÜNCÜ BİTİREBİLİRİZ” 

Futbolcu Abdullah Topkara toplantıda yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda iyi futbol oynadığını iyi futbola katkı vermekten memnun olduğunu ifade ederek “Hocamız Isparta’ya sistemiyle geldi. İyi futbol oynuyoruz. Çorumspor kaliteli bir takım. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 2. Yarı ligi, 2. Veya 3. Sırada bitiririz” dedi.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °