Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartasporlu Taraftardan; Federasyona TEK KİŞİLİK Tepki!

Ispartasporlu Taraftardan; Federasyona TEK KİŞİLİK Tepki!

SPOR 13.07.2020 12:37:00 0
Ispartasporlu Taraftardan; 
Federasyona
TEK KİŞİLİK
Tepki!
Antalya’da ikamet etmesine rağmen Ispartaspor’a gönül veren ve maçlarını takip eden Hüseyin Altıntürk, Kaymakkapı Meydanında ‘ISPARTASPOR’ Kaşkolu açarak TFF’nin, BAL 7. Grupta bulunan Ispartaspor’un 3. Lige çıkarılmama kararına tepki gösterdi.
 
KAYMAKKAPI MEYDANINDA TEK
BAŞINA TEPKİSİNİ ORTAYA KOYDU
Yeşil – Pembeli Taraftar Hüseyin Altıntürk, dün Ispartaspor 32 Gençlik Taraftar Grubunun önce Kaymakkapı Meydanında yapacağını duyurduğu ve sonra yer değişikliği yapılarak Kunduracılar Sitesinin oraya alınan TFF’ye tepki ve basın açıklaması için dün saat 17.00’de Kaymakkapı Meydanındaki yerini aldı.
 
Ancak, söz konusu tepki ve basın açıklaması etkinliği son anda Kunduracılar Sitesinin oraya alındığı için Kaymakkapı Meydanına kimse gelmedi. Yeşil – Pembeli taraftar Hüseyin Altıntürk ise son dakika değişikliğinden haberi olmadığı için Kaymakkapı Meydanına gelerek tek başına da olsa TFF’nin kararına tepkisini ortaya koydu.
“DAHA LİGİN
BİTMESİNE 4 HAFTA VARDI”
Meydanda ‘Ispartaspor’ Kaşkolu açan Yeşil – Pembeli Taraftar Hüseyin Altıntürk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ligin bitime 4 hafta kala gruptan bir üst lige sadece lider Kestelspor’un çıkarılmasına tepki gösterdi.
“BEN YEŞİL – PEMBE
AŞIĞI BİR TARAFTARIM”
Ispartaspor ile lider arasında sadece ve sadece 1 puan olduğuna dikkat çeken Altıntürk, TFF’nin bu kararla Ispartaspor’un 22 haftalık emeğini adeta çöpe attığını söyledi. Altıntürk; “Ben, aslen Ispartalı ancak Antalya’da ikamet eden ve Ispartaspor’a gönül vermiş bir taraftarım. Aynı zamanda yıllardır spor camiasına hizmet etmiş olan Mehmet Altıntürk’ün de oğluyum. Koronavirüs pandemisi nedeni ile liglerin tatil edildiği ilk günden beri TFF tarafından yapılan değerlendirme BAL Liginin tescil edileceği ve grup birincilerinin yanı sıra liderle arasında bir, iki ve üç puan olan takımların da 3. Lige çıkarılacakları yönündeydi. Ancak, TFF, aldığı kararla sadece liderlerin bir üst lige çıkmasına karar verdi.
“KULÜBÜMÜZÜN BU YANLIŞI
DÜZELTTİRECEĞİNE İNANIYORUM”
Bu kararın kesinlikle yanlış ve haksız olduğunu düşünüyorum. Zira, oynanmamış dört maçımız varken alınacak bu kararın doğru olmadığını vurgulamak istiyorum. Bu konuda şehrimizin takımı Ispartaspor Kulübümüzün gerekli mercilerde gerekli girişimleri yaparak bu yanlış kararı düzelttireceğine inanıyorum” dedi. Yaklaşık 15 dakika elinde kaşkolü açarak yaptığı eylemi tamamlayarak meydandan ayrıldı.

 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °