Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartasporlu Futbolcular; Şampiyonluğa Kilitlendi

Ispartasporlu Futbolcular; Şampiyonluğa Kilitlendi

ISPARTA 22.05.2021 11:34:00 0
Ispartasporlu Futbolcular;
Şampiyonluğa 
Kilitlendi
3. Lig 3. Grup Play – Off grubunad finale yükselen Ispartaspor’un futbolcuları şampiyonluk hedefine kilitlendi. Yeşil – Pembeli camiada Bursa Yıldırımspor’u yenmekten başka hiçbir şey düşünülmüyor.
 
Düne kadar, Pazartesi günkü final maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil – Pembeli fubolcular; “Ispartaspor gerçekten büyük bir kulüp. Büyük bir taraftara sahip. Ancak, üzüntüyle belirtmek istiyoruz ki, bu sezon Koronavirüs pandemisi nedeniyle maçlarımıza gelemediler. Bunun sıkıntısını sezon içinde gördük. Ligi 4. Sırada tamamladık ve şimdi Play – Off’ta da finale kadar çıkmış durumdayız. İnşaallah Pazartesi akşamı hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşıp 2. Lige çıkarak bu şampiyonluğu da Isparta halkına armağan ederiz.  
“ŞEHİR OLARAK BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE
MUTLU SONA ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ”
İnşaallah takım olarak, teknik heyet olarak, yönetim olarak, taraftar olarak kısacası tüm şehir olarak birlik ve beraberlik içinde son final maçımızı da  kazanıp şampiyonluğa ulaşacağız. Buna inancımız tamdır. Ispartaspor olarak bizim her zaman hedefimiz şampiyon olmaktır. Çok üzüldüğümüz zamanlar oldu ama şuanda finaldeyiz ve Allah’ın izniyle bu sene kupayı Isparta’ya getirmek istiyoruz.
“BU MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”
Hakan Hocamızın önderliğinde Bursa Yıldırımspor ile yapacağımız final maçına çok iyi hazırlandık. Bu maçın önemini biliyoruz ve bu maçtan mutlak surette galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dediler.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °