Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartasporlu Futbolcular’dan Anlamlı Pankart: VEFA PANKARTI

Ispartasporlu Futbolcular’dan Anlamlı Pankart: VEFA PANKARTI

ISPARTA 24.10.2021 07:45:00 0
Ispartasporlu Futbolcular’dan Anlamlı Pankart:  
VEFA
PANKARTI
Ispartasporlu futbolcular eski kulüp başkanlarını unutmadılar ve büyük bir vefa örneği göstererek geçtiğimiz günlerde vefat eden Ispartaspor eski Başkanı Erol Büyükleblebi için dünkü Kırşehir Belediyespor maçına üzerinde Erol Büyükleblebi’nin resmi ile birlikte ‘Saygı ve Minnetle Anıyoruz’ yazılı bir pankartla sahaya çıktılar.
 
FUTBOLCULARDAN
ANLAMLI PANKART
2. Lig Beyaz Grupta Ispartasopr ile Kırşehir Belediyespor takımları arasında dün Isparta Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya öncesi duygusal anlar yaşandı.
EROL BAŞKANA VEFA ÖRNEĞİ
Bu doğrultuda; Ispartasporlu futbolcular dün akşam saat 19.00’da başlayan karşılaşma öncesi büyük bir vefa örneği göstererek geçtiğimiz günlerde vefat eden Ispartaspor eski Başkanı Erol Büyükleblebi için dünkü Kırşehir Belediyespor maçına üzerinde Erol Büyükleblebi’nin resmi ile birlikte ‘Saygı ve Minnetle Anıyoruz’ yazılı bir pankartla sahaya çıktılar.
GEÇTİĞİMİZ HAFTA VEFAT ETMİŞTİ
Bilindiği gibi; Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Ispartaspor eski Başkanı Erol Büyükleblebi 28 Eylül tarihinde Koronavirüs teşhisi ile Isparta Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmış ve tüm çabalara rağmen Koronavirüsten kurtulamayarak 16 Ekim Cumartesi günü hayatını kaybetmişti.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °