Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor’dan Taraftarına 100.YIL Armağanı; Güzel Futbol Güzel Sonuç

Ispartaspor’dan Taraftarına 100.YIL Armağanı; Güzel Futbol Güzel Sonuç

ISPARTA 28.10.2023 22:27:00 0
Ispartaspor’dan Taraftarına 100.YIL Armağanı;  Güzel Futbol Güzel Sonuç

Kendi saha ve seyircisi önünde Karaman FK ile karşılaşan Ispartaspor, etkili bir futbolla rakibini mağlup etti. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini ise Ispartaspor’un ‘Sessiz Santrafor’u’ Mehmet Küçükdurmuş kaydederken, sezon başından bu yana süren gol atamama şanssızlığını da kırdı. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 11. Hafta mücadelesinde bu akşam kendi saha ve seyircisi önünde ligde düşme potasında bulunan Karaman FK ile kozlarını paylaştı.

TARAFTAR MAÇA BÜYÜK 

İLGİ GÖSTERDİ 

Bugün saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadında başlayan Ispartaspor – Karaman FK karşılaşmasını Ak Parti eski Milletvekili ve YSK Ak Pati Temsilcisi Recep Özel, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Daire Müdürleri, Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir ve yönetim kurulu ile yaklaşık 6 bin dolayında taraftar izledi. 

MEHMET KÜÇÜKDURMUŞ

BU DEFA BAŞARDI…

Bu sezon başında Ankara Demirspor’dan transfer edilen ve Santrafor olmasına rağmen sezon başından bu yana sadece bir defa gol atabilen Mehmet Küçükdurmuş, bugünkü maçta şeytanın bacağını kırdı ve attığı iki golle takımını galibiyete taşıdı. Küçükdurmuş, bugün ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle taraftarlar tarafından büyük takdir topladı. 

ISPARTASPOR ETKİLİ 

FUTBOLU İLE FARKA GİTTİ 

Takımda ferdi olarak Emre Can Atila gibi 1 – 2 futbolcunun takımın hızını kesmesine rağmen, onu da Teknik Direktör Hakan Karaca fark edip oyundan alarak yerine Cem Özdemir’i koymasıyla Yeşil – Pembeli ekip rakibi karşısında son derece etkili ve mücadeleci bir oyun ortaya koyda. Yeşil – Pembeli ekip bunun semeresini de maçı 2 – 0 kazanarak aldı. Maçın ilk yarım saatinde rakibiyle başa baş bir oyun ortaya koyan Ispartaspor, maçın 31. Dakikasında Mehmet Küçükdurmuş’un kafa golüyle 1 – 0 öne geçti. İlk Yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya rakibine göre daha etkili başlayan Yeşil – Pembeli ekip, maçın 81. Dakikasında Mehmet Küçükdurmuş’un doksana taktığı golle farkı ikiye çıkardı: 2 – 0. Hakem maçı 6 dakika uzattı ve maçın uzatma dakikalarında da takımların mücadelesi sonucu değiştirmedi ve maç Ispartaspor’un 2 – 0’lık galibiyetiyle sona erdi. Ancak, Yeşil – Pembeliler, özellikle uzatma dakikalarında yüzde yüzlük pozisyonlar olmak üzere attıklarının iki katını da kaçırdılar. 

HAKEM İYİ 

MAÇ YÖNETTİ 

Maçın Diyarbakır Bölgesi Hakemi Selim Özen, maç öncesi Ispartaspor taraftarlarında oluşan tereddütlerin aksine son derece iyi bir maç yönetti ve skora etki etmeyen bir yönetim ortaya koyarak hem her iki takımın hem taraftarların beğenisini kazandı. 

ISPARTASPOR’DAN 

TARAFTARLARA

100. YIL ARMAĞANI 

Bilindiği gibi, bu yıl Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 100. Yılı kutlanıyor. Bu doğrultuda, bugünkü maç öncesinde Hakemler ve tüm futbolcular M. Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetin kurulduğu 29 Ekim 1923 gününden bir gün önce yani 28 Ekim 1923 tarihinde söylediği ‘Efendiler, yarın Cumhuriyeti Kuruyoruz’ sözünün yazılı olduğu pankartla çıktı. Ayrıca, Stadyum haporlöründen Cumhuriyet şarkıları çalındı. Ispartaspor’un bugünkü galibiyeti bir anlamda Yeşil – Pembeli taraftarlara Cumhuriyetin 100. Yıl Armağanı oldu. 

32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU 

GALİBİYETTE ÖNEMLİ ROL OYNADI 

Öte yandan, kulübün kurulduğu günden bugüne kadar gerek sahasında gerek deplasmanda takımını yalnız bırakmayan Ispartaspor 32 Gençlik Taraftar Grubu bugünkü maçta da 90 dakika boyunca yaptığı tezahüratlarla takımı ateşleyerek galibiyette önemli rol sahibi oldu. 

24 PUANLA 2. SIRAYA YÜKSELDİ 

Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta aldığı galibiyetle 21 olan puanını 24’e çıkararak puan durumunda yeniden 2. Sıraya yükseldi. 

HAFTAYA MAÇ YOK! 

Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin onikinci haftasında maç yapmayacak ve haftayı bay olarak geçirecek. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip, önümüzdeki Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Yeni Mersin İdmanyurduspor ile karşılaşacak. 

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 11. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:

24 Erzincanspor – Uşakspor: 2 – 0 

Ispartaspor – Karamanspor FK: 2 – 0 

Fethiyespor – İskenderunspor: 4 – 3 

Arnavutköy – Amedspor: 1 – 1 

Etimesgut Beld. – Beld. Derincespor: 1 – 0 

Iğdır FK – Sarıyer: 2 – 1 

İnegölspor – 68 Aksarayspor: 4 – 1 

Kastamonuspor – Düzcespor: 1 – 1 

Somaspor – Denizlispor: 1 – 0 

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 11. HAFTA PUAN DURUMU: 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °