Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor’dan KAZANDIRAN Taktik!

Ispartaspor’dan KAZANDIRAN Taktik!

SPOR 7.10.2023 22:24:00 0
Ispartaspor’dan KAZANDIRAN Taktik!

Kendi saha ve seyircisi önünde İskenderunspor ile karşılaşan Ispartaspor, rakibi karşısında etkili bir futbol oynamamasına rağmen sahadan galip ayrılmasını bildi. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini son haftaların formda futbolcusu Alim Harlak ve Cem Özdemir kaydetti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 7. Hafta mücadelesinde bu akşam kendi saha ve seyircisi önünde ligde orta sıralarda yer alan İskenderunspor ile kozlarını paylaştı.

MAÇI 6 BİN DOLAYINDA 

SPORSEVER İZLEDİ 

Bugün saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadında başlayan Ispartaspor – İskenderunspor karşılaşmasını Vali Aydın Baruş, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Daire Müdürleri, Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir ve yönetim kurulu ile yaklaşık 6 bin dolayında taraftar izledi. Yeşil – Pembeli ekibin geçen hafta Aksaray deplasmanından galibiyetle dönmesi tribünlerdeki sporsever sayısını bu hafta artırdı. 

OYNAYAN İSKENDERİNSPOR

KAZANAN ISPARTASPOR 

Ispartaspor bugünkü maçta özellikle yediği gole kadar son derece oyunu rölantiye alan, oyunu kendi sahasında kabul eden ve kontrataklarla gol arayan bir takım görünümündeydi. Yeşil – Pembeli ekip bu oyununa rağmen sahadan 2 – 1 galip gelmesini bildi ve hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu. 

 Ispartaspor’un rakip kaleye ilk atağı 17. Dakikada oldu. Bu dakikada sağ kanatta aldığı topla hızla ceza sahasına giren Alim Harlak, ceza sahasına girer girmez şutunu çekti. Ağlara giden top rakibin eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Alim Harlak, kaleciyi ayrı, topu ayrı köşelere göndererek durumu 1 – 0 yaptı. 

Maçın hakemi ilk yarıyı 6 dakika uzattı. İlk Yarı bu skorla tamamlanacak sanılırken, Ispartaspor atağında Cem Özdemir kaleyi karşıdan gören pozisyonda 50 metreden sert bir şutla topu ağlara gönderdi ve durum 2 – 0 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan rakip İstenderunspor, maçın 49. Dakikasında Göktan Işılak ile durumu 2 – 1’e getirdi. Hakem maçı 5 dakika uzattı ve maçın uzatma dakikalarında da tarafların çabası skoru değiştirmeye yetmeyince maç 2 – 1 Ispartaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 

HAKEM KÖTÜ MAÇ YÖNETTİ 

Maçın İstanbul Bölgesi Hakemi Burak Taşkınsoy ise kötü bir maç yönetti ve çok sayıda net faulleri es geçti. Ispartaspor’un ağlara giden topunu kaleci kornere çelmesine rağmen korner yerine autu gösterdi. Taşkınsoy’un bu yönetimi Yeşil – Pembeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.   

32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU 

GALİBİYETTE ÖNEMLİ ROL OYNADI 

Öte yandan, kulübün kurulduğu günden bugüne kadar gerek sahasında gerek deplasmanda takımını yalnız bırakmayan Ispartaspor 32 Gençlik Taraftar Grubu bugünkü maçta da 90 dakika boyunca yaptığı tezahüratlarla takımı ateşleyerek galibiyette önemli rol sahibi oldu. 

15 PUANLA 2. SIRAYA YÜKSELDİ 

Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta aldığı galibiyetle 12 olan puanını 15’e çıkararak puan durumunda maç fazlasıyla 4. Sıradan 2. Sıraya yükseldi. Yeşil – Pembeli ekibin haftayı kaçıncı sırada tamamlayacağı grupta yarın oynanacak diğer maçlardan sonra netlik kazanacak. 

HAFTAYA UŞAKSPOR

DEPLASMANINA GİDECEK 

Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin sekizinci maçında ligde son sıralarda bulunan Uşakspor deplasmanına gidecek. 

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 7. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:

Arnavutköy Beld.spor – 68 Aksarayspor: 0 – 0 

Ispartaspor – İskenderunspor: 2 – 1 

Etimesgut – Düzcespor (Yarın Oynanacak)

Kastamonu – Somaspor (Yarın Oynanacak)

İnegölspor – Menemenspor (Yarın Oynanacak)

Erzincanspor – Sarıyer (Yarın Oynanacak)

Amedspor – Beld. Derincespor (Yarın Oynanacak)

Fethiyespor – Denizlispor (Yarın Oynanacak)


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ KAZANDIRAN Taktik!
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °