Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’dan İstifa Ettiler; Siyasete Atılacaklar

Ispartaspor’dan İstifa Ettiler; Siyasete Atılacaklar

ISPARTA 20.01.2024 21:56:00 0
Ispartaspor’dan İstifa Ettiler;  Siyasete Atılacaklar

Ispartaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Ozan ve Fehmi Gezer kardeşler iki sezondur görev yaptıkları Ispartaspor yönetiminden, önümüzdeki yerel seçimlerde siyasete atılacak olmalarından dolayı görevlerinden istifa ettiler. Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Ozan Kardeşleri Yeşil – Pembe Kaşkol hediye ederek uğurladı. 

Isparta 32 spor kulüp başkanı Gültekin Özdemir dün saat 10.30’da kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya; Yönetim Kurulu üyesi Serkan Başpınar ve yönetimden siyasete gireceklerinden dolayı istifa eden Ozan ve Fehmi Gezer de katıldı.

BAŞKAN ÖZDEMİR; “SİYASİ TERCİHLERİNE SAYGI 

DUYUYOR VE İSTİFALARINI DOĞRU BULUYORUM” 

Başkan Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada; “8 yıldır abi-kardeş  gibi birlikte çalıştığımız Ozan ve Fehmi GEZER önümüzdeki yerel seçimlerde siyasete atılacaklardır. Kendilerinin siyasi tercihlerine saygı duyuyor ve yönetimimizden istifa etmelerini doğru buluyorum. Allah yollarını açık etsin. Yaptıkları tüm hizmetlere teşekkür ederiz. Bugüne kadar yaptıkları maddi katkılar için Allah keselerine bereket versin” dedi.           

OZAN GEZER; “ISPARTASPORUMUZUN

YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Isparta 32 spor 2. Başkanı Ozan Gezer ise yıllardır spor camiası içinde yer aldıklarını belirterek “Isparta 32 spor için gece gündüz hizmet ettik. Yine ederiz. Isparta’mız için dünya şehri projemiz var. Önümüzdeki süreçte yeni  bir siyasi oluşum içine gireceğiz. Onun için istifa ediyoruz. Isparta 32 sporumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Ligde bayrak yarışı düzgün giderse büyük hedefimiz olan süper lig hedefine varılabilir” dedi.

“İNŞAALLAH BELEDİYE

MECLİSİ İÇİNDE OLACAĞIZ” 

Isparta 32 spor futbol şube sorumlusu Fehmi Gezer ise “Biz bir aileyiz. Futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan böyle yeni  siyasi bir tercih  içinde olacağız. Belediye Meclisi içinde olacağız. Kazanmasak da sorun değil” dedi.

BAŞPINAR; “ISPARTASPOR

BU ŞEHRİN DEĞERİDİR” 

Basın sözcüsü Serkan Başpınar ise Isparta 32 spor-Menemen maçına tüm taraftarları beklediklerini ifade ederek “Isparta 32 spor bu şehrin değeridir. Herkesin sahip çıkması gerek. Bu maçı kazanıp gücümüzü göstereceğiz. Güçlü destekle hedefimize ulaşacağız” dedi.

Toplantıda yapılan konuşmaların ardından; Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir ve Kulüp Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, görevlerinden ayrılan Ozan ve Fehmi Gezer’e Ispartaspor Kaşkolu hediye ettiler. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °