Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor’da Zihni Temelci’den Üzücü Haber; Sezonu Kapattı!

Ispartaspor’da Zihni Temelci’den Üzücü Haber; Sezonu Kapattı!

ISPARTA 19.10.2023 14:37:00 0
Ispartaspor’da Zihni Temelci’den Üzücü Haber;  Sezonu Kapattı!

Ispartaspor’da geçtiğimiz hafta sonu oynanan Uşakspor maçında takım iki sakat birden verdi. Cem Özdemir ve Zihni Temelci sakatlandılar. Özdemir’in bu hafta sonu oynanacak Amedspor maçına yetiştirileceği, ancak Zihni Temelci’nin uzun süre sahalardan uzak kalacağı bildirildi. 

CEM ÖZDEMİR’DE SAĞ DİZ POSTERİOR 

LATERAL KÖŞE YARALANMASI TESPİT EDİLDİ 

Konu ile ilgili olarak Ispartaspor Kulübünden yapılan açıklamada; “Kulübümüzün Orta Saha oyuncusu Cem Özdemir’in geçtiğimiz hafta oynanan İskenderun spor karşılaşmasında girdiği ikili mücadele sonucunda sağ diz posterior lateral köşe yaralanması tespit edilmiş olup, tedavisine Adana’da devam edilmektedir.  Futbolcumuz Cem Özdemir en geç bir hafta içerisinde takımımıza katılacaktır. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. 

ZİHNİ TEMELCİ’DE SAĞ DİZ ÖN ÇAPRAZ 

BAĞINDA ACL YARALANMASI BELİRLENDİ 

Kulübümüzün orta saha oyuncusu Zihni Temelci Uşak maçının ilk yarısında girdiği ikili mücadele sonucunda çekilen MR sonucunda sağ diz ön çapraz bağında tespit edilen ACL yaralanması sonucu oyuncumuzun ameliyatına karar verilmiştir. Futbolcumuz Zihni Temelci İçin bütün tedaviler kulübümüz tarafından yapılmaktadır. Oyuncumuz Zihni Temelci’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede daha güçlü bir şekilde aramıza dönmesini temenni ederiz” denildi. 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °