Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor’da Transfer’de Sessizlik Sürüyor! Gönderilen Futbolcu Geri Çağrıldı

Ispartaspor’da Transfer’de Sessizlik Sürüyor! Gönderilen Futbolcu Geri Çağrıldı

SPOR 4.01.2023 23:17:00 0
Ispartaspor’da Transfer’de Sessizlik Sürüyor!  Gönderilen  Futbolcu Geri Çağrıldı

Grupta diğer takımlar harıl harıl transferler yaparken, Ispartaspor şuana kadar sadece bir futbolcu renklerine bağlayabildi. İlk etapta acil olarak iki santrafora ihtiyacı olan Yeşil – Pembeli Kulüp, bu transferleri gerçekleştiremeyince ilk yarı sonunda kulüp bulmasını istediği Forvet Burak Aydın’ı geri çağırarak takıma dahil etti. 

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, transfer piyasasının aşırı derecede artması nedeniyle transfer yapmakta zorlanıyor. Bu konuda maddi sıkıntı çeken Yeşil – Pembeli ekip, alacağı futbolcuların fiyatlarının 1,5 – 2 milyon liraya kadar çıkması nedeniyle istediği futbolcuları alamadı ve şuana kadar bir futbolcu alabildi. 

BURAK AYDIN GERİ ÇAĞRILDI 

VE ANTALYA KAMPINA KATILDI 

Bilindiği gibi Ispartaspor, ilk yarının sonunda Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın raporu doğrultusunda; Fatih Cerlek, İsmet Kavuştu, Atilla Özmen, Burak Aydın, Serhan Yılmaz ve Alihan Aydın ile yolların ayrılmasına karar verildiği ve bu futbolculardan kendilerine kulüp bulmaları istendiği açıklanmıştı. Ancak, Yeşil – Pembeli Kulüp, bu transferleri gerçekleştiremeyince ilk yarı sonunda kulüp bulmasını istediği 6 futbolcudan birisi olan Forvet Burak Aydın’ı geri çağırarak takıma dahil etti. Burak Aydın takımın Antalya kampına katıldı. 

DEVRE ARASINDA YENİ 

TRANSFER ZOR GÖRÜNÜYOR! 

Öte yandan, ilk yarının başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen şuana kadar sadece bir futbolcuyu (Orta saha oyuncusu Erkan Süer) renklerine bağlayabilen Ispartaspor Kulübünün, transfer ücretlerinin yüksek olması nedeniyle yeni transferler yapıp, yapamayacağı ise belirsizliğini koruyor. Eğer Kulüp, ara transfer döneminde forvet alamazsa Burak Aydın, takımın ikinci yarıdaki ‘GOL’ umudu olacak. 

BURAK AYDIN NEREDEN GELDİ? 

Bilindiği gibi, takımın Forvet Oyuncusu Burak Aydın önceki yıl sezon başında Sivas Belediyespor’dan transfer edilmiş ve o sezon ligin ilk haftaları attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmiş, ancak ligin 5. Haftasında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalmış ve bir daha da sezon başındaki başarılı performansını bir türlü yakalayamamıştı. 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °