Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor'da Rota Değişti

Ispartaspor'da Rota Değişti

ISPARTA 16.12.2023 18:25:00 0
Ispartaspor

Türkiye Kupasında iki tur atlayıp üçüncü turda Pendikspor’a elenerek kupaya veda eden Ispartaspor’da rota lige çevrildi. Fethiyespor galibiyetinin ardından yoluna ligde devam eden Yeşil – Pembeli ekip erteleme maçında hafta içi mesaisinde kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonuspor ile son derece kritik ve önemli bir maça çıkacak. 

KASTAMONUSPOR 

HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, yaşanan hakeme saldırı olayının ardından TFF tarafından yapılan liglerin erteleme kararının ardından 19 Aralık Salı günü sahasında oynayacağı Kastamonuspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

GÖZLER KASTAMONUSPOR MAÇINA ÇEVRİLDİ 

İlk yarının son iki maçında birbirinden kritik iki maç oynayacak olan Ispartaspor, bu müsabakalardan en iyi sonuçlarla ayrılarak ilk yarıyı bitirebildiği kadar yukarılarda bitirip, sezonun ikinci yarısına umutlu girmenin peşinde.

KALAN İKİ MAÇTA İKİ GALİBİYET 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun maç programını yeniden belirlemesi üzerine Salı günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 14.00’te Kastamonuspor ile karşılayacak olan Ispartaspor’da tüm hesaplan galibiyet üzerine yapılıyor.

Atatürk Stadyumunda yapılan antrenmanda futbolcularına uyarılarda bulunan Teknik Patron Hakan Karaca, kalan 2 maçtan en iyi sonuçlarla  ayrılmaları gerektiğinin altını çizdi.


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor' Değişti
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °