Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ispartaspor’da ‘Özdemir’ Dönemi Başladı

Ispartaspor’da ‘Özdemir’ Dönemi Başladı

ISPARTA 19.06.2023 17:26:00 0
Ispartaspor’da ‘Özdemir’ Dönemi Başladı

Ispartasporun yıllık olağan genel kurul toplantısı kulüp sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. 144 üyesi bulunan kulübün olağan seçimli kongresinde tek liste ile gidilen seçimler neticesinde geçtiğimiz sezonun yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Gültekin Özdemir başkanlığa seçildi. Mevcut Başkan Süleyman Kabalak’ın ise sağlık sorunları nedeniyle göreve bıraktığı belirtildi. 

Geçtiğimiz gün Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen ve saat 13.00’te başlayan kongrede yeterli çoğunluk sağlandıktan sonra açılışı kulüp müdürü Emrah Çelik yaptı ve tüm katılımcılara hoşgeldiniz diyerek teşekkür etti. Daha sonra kongre divanı oluşturuldu. Buna göre; Divan Başkanlığına Mustafa Özsavlu, katipliklere ise Sedat Cican ve Kubilay Kapı oy birliği ile seçildiler. 

KULÜBÜN TOPLAN GİDERİ 21,6 MİLYON LİRA 

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporları yönetici Serkan Başpınar tarafından okundu. Raporlar ayrı ayrı ibra edilerek üyelerce kabul edildi. Gelir ve giderleri eşit denk bütçeye göre geçen dönem harcamalar toplamı 21 milyon 661 bin 896 lira olarak açıklandı. 

OTURAK; “KULÜP OLARAK 

BÜTÜNLEŞMEMİZ LAZIM” 

Tüzük değişikliklerinin okunup üyelerce onaylanmasından sonra dilek ve temenniler bölümünde söz alan ASKF eski başkanlarından Erhan Oturak kulübün bugünlere kolay gelmediğini belirterek “bütünleşmemiz lazım ben emeği geçen tüm kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

SEÇİMLERE GEÇİLDİ 

Kongrede daha sonra seçimlere geçildi. Ve tek liste halinde yapılan seçim sonucunda Gültekin Özdemir başkanlığında yönetim kurulu oy birliği ile göreve seçildi. 

İŞTE ISPARTASPOR’UN YENİ YÖNETİMİ

Yönetim Kurulu Asil: Gültekin Özdemir, Ozan Gezer, Nuri Top, Mehmet Pala, Erkan Atakan Turan, Burak Akpınar, Süleyman Dağlı, Serdar Kotanak, Ahmet Süzen, Serkan Başpınar, Fehmi Gezer. 

Yönetim Kurulu Yedek: Emrah Çelik, Ender Kızıltan, Emin Ursavaş, Numan Karatepe, Soner Köse, Burak Sinan Uğur, Eşref Aydemir, Hasan Kızıltan, Emrah Kıranfil, Özer Kuntbilek, Öztan Yiğit. 

Denetim Kurulu: Erol Senirli, Tufan Deniz, Mehmet Akif Gezgiç. 

Haber: Yunus ÖZLER – Sedat CİCAN

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °