Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da Neşeli Antrenman

Ispartaspor’da Neşeli Antrenman

SPOR 20.04.2023 22:33:00 0
Ispartaspor’da  Neşeli Antrenman

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da, Nazilli Belediyespor galibiyetinin ardından yapılan ilk antrenman bugün gerçekleşti. Antrenmanda Teknik Heyet ve futbolcuların oldukça neşeli oldukları dikkat çekti. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ispartaspor’da dün oynanan ve Yeşil – Pembeli ekibin deplasmanda 2 – 0 kazanarak büyük oranda ligde kalmayı garantilediği Nazilli Belediyespor galibiyetinin mutluluğu yaşanıyor. 

ISPARTASPOR’DA 

NEŞELİ ANTRENMAN

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor ile karşılaşacak olan Ispartaspor, bugün Sav Spor Kompleksi Sahasında ilk antrenmanını yaptı. Düz koşu ve açma germenin ardından çalışmalara devam eden Yeşil – Pembeli ekip Bursaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bir günlük iznin ardından bugün kulüp tesislerinde toplanan futbolcular ter idmanı yaptı. Takımda morallerin iyi olduğu gözlenirken, futbolcuların da oldukça neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı. 

NAZİLLİDEN

GALİBİYETLE DÖNDÜ 

Bilindiği gibi; Ligin 32. Hafta maçında deplasmanda dün kendisi ile aynı puana sahip olan Nazilli Belediyespor takımıyla karşılaşan Ispartaspor, özellikle ikinci yarı etkin futbol oynadığı maçın ikinci yarısında attığı gollerle sahadan galibiyetle ayrılarak büyük oranda ligde kalmayı garantilemiş, Yeşil – Pembeli ekibin gollerini ise Cemal Kızılateş ve Koray Yağcı kaydetmişti. 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ Neşeli Antrenman
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °