Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ispartaspor’da İkinci; Hakan Karaca Dönemi Başladı

Ispartaspor’da İkinci; Hakan Karaca Dönemi Başladı

SPOR 20.06.2023 17:00:00 0
Ispartaspor’da İkinci;  Hakan Karaca  Dönemi Başladı

Ispartaspor yönetimi yapılan kongrenin ardından ilk icraatını takımın başına Teknik Direktör Hakan Karaca’yı getirmekle yaptı. Sezonun son iki maçında takımı çalıştıran Tecrübeli Teknik Direktör ile bugün resmi sözleşme imzalandı. 

2023 – 2024 Futbol sezonunda 2. Ligde mücadele edecek olan ilimizin tek profesyonel takım olan Ispartasporda teknik patron Hakan Hayati Karaca 1 yıllık sözleşmeye imzayı attı. 

GEZER; “HAKAN 

HOCAMIZLA ANLAŞTIK”

Bugün Kulüp sosyal tesislerinde saat 12.00’de düzenlenen imza törenine 2. Başkan Ozan Gezer ve diğer genç yöneticiler katılırken törende konuşan Gezer özetle şunları ifade etti. “Öncelikle imza törenimize hoşgeldiniz. Hakan Karaca hocamızla anlaştık. Sezon sonuna kadar hep birlikte tüm camia olarak kalıcı başarılar için uğraşacağız. Hedefimiz koşan-savaşan-gol atan bir takım kurmaktır. 

“YENİ SEZONDA HEP BİRLİKTE

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE OLALIM”

Hakan Hocam ve ekibiyle başarılı olmak için uğraş vereceğiz. Elbette hedeflerimiz var. Hakan hocamıza kulübümüze gösterdiği fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni sezonda hep birlikte el ele, gönül gönüle olalım” dedi. 

KARACA; “ISPARTASPOR’A 

GELMEKTEN MUTLUYUM” 

Hakan Hayati Karaca ise, törendeki konuşmasına ‘Hoşbuldum” diyerek başladı ve şunları söyledi; “Kulübümüze her daim sahip çıkan Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, Kulüp Başkanımız Gültekin Özdemir’e, Ozan Gezer Başkanlarımıza ve diğer tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

“BİZİM PRENSİBİMİZ AZ LAF, ÇOK İŞ. BİZİ 

SÜREKLİ İŞ BAŞINDA GÖRECEKSİNİZ”

Törende yapılan konuşmaların ardından Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza sonrası gazetecilerin yeni sezonda hedefinin ne olacağı yönündeki sorusunu cevaplayan Teknik Patron Karaca; “Bizim prensibimiz az laf, çok iş olacaktır. Bizi sürekli işbaşında göreceksiniz” diye cevap verdi. 

KARACA’NIN YARDIMCILIKLARINI

ÇELEBİ VE YARAŞ YAPACAK

Öte yandan; Yeni sezonda Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca’nın Yardımcılıklarını ise Gökhan Çelebi ve Kaleci Antrenörü Caner Yaraş yapacaklar.

YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK

ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32.com) olarak bende değerli arkadaşım Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca’yı tebrik ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. 

HABER: Yunus ÖZLER ve Sedat CİCAN


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °