Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’da Gözler O Maça Çevrildi

Ispartaspor’da Gözler O Maça Çevrildi

SPOR 2.09.2023 15:15:00 0
Ispartaspor’da  Gözler O Maça  Çevrildi

Lige Somaspor mağlubiyetiyle kötü bir başlangıç yapan Ispartaspor, yarın son derece zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Yeşil – Pembeliler deplasmanda karşılaşacakları Menemenspor karşısında kazanarak hem üç puanla tanışmak istiyor hem taraftarının gönlünü almak istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 2. hafta maçında Ispartaspor, yarın deplasmanda İzmir ekibi Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. Ispartaspor’da, bu maçın hazırlıkları tamamlandı ve kafile bu sabah İzmir’e hareket etti.  

ÜÇ PUANLA TANIŞMAK İSTİYOR

Isparta Atatürk Stadında hafta içinde Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde yoğun bir şekilde çalışan Yeşil – Pembeliler, güçlü Menemenspor’u mağlup ederek hem Somaspor mağlubiyetini telafi etmek hem de ligdeki ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

SIK SIK UYARDI

Tüm planlarını galibiyet üzerinden yapan Ispartaspor, Teknik Direktör Hakan Karaca, oyuncularını galibiyet için motive ederken, yapılması gerekenler konusunda sık sık uyarılarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, Somaspor karşısında yapılan hataları Menemenspor ile oynanacak maçta yapılmaması için dikkatli olunması gerektiğini oyuncularına aktardı.

TEK HEDEF GALİBİYET

Menemen İlçe Stadyumunda yarın saat 2.00’de oynanacak Menemenspor maçında daha farklı bir görüntü koymak isteyen Yeşil – Pembeliler, gelecek adına da olumlu mesajlar vermeyi amaçlıyor.


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ Gözler Çevrildi
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °