Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor'da Gözler; Kupa Maçına Çevrildi

Ispartaspor'da Gözler; Kupa Maçına Çevrildi

SPOR 30.10.2023 16:39:00 0
Ispartaspor

Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdmanyurduspor takımı ile karşılaşacak. Geçen haftayı Karaman galibiyetiyle kapatan Yeşil – Pembeli ekipte gözler Çarşamba günü Atatürk Stadyumunda oynanacak maça çevrildi. 

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligin 11. Haftasında geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında karşılaştığı Karamanspor FK maçından 2 – 0’lık galibiyetle ayrıldı. Futbolcuların mücadelesi ve artan performansı spor kamuoyu tarafından takdir edilirken Yeşil – Pembelilerde gözler kupa maçına çevrildi.

YEŞİL – PEMBELİLERDE

KUPA MESAİSİ SÜRÜYOR

Bu sezon 2. Ligde mücadele etmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve 3. Lig takımlarının katıldığı Ziraat Türkiye Kupası ön eleme ve birinci turuna katılmayan ve direkt olarak kupaya 2. Turdan itibaren dahil olan Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda eşleştiği Sincan Belediyespor’u 1 – 0’lık skorla elemişti. Lig maçlarının ardından şimdi gözünü kupa maçına çeviren Yeşil – Pembeli ekip, 3. Turda eşleştiği 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Mersin İdmanyurduspor ile 1 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’de kendi saha ve seyircisi önünde yapacağı bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 

FUTBOLCULARIN MORAL 

VE MOTİVASYONU YERİNDE 

Teknik Direktör Hakan Karaca nezaretinde açma –  germe egzersizleriyle başlayan antrenmanda Karamanspor FK karşılaşmasında ilk on birde görev alan oyuncular maç ertesi programlarını sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise pas ve dar alanda çift kale oyun çalışmaları gerçekleştirdi. Ligde son derece iyi durumda ilerleyen Yeşil – Pembeli ekip,e futbolcuların antrenmanlarda oldukça morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Teknik ekibin yönetiminde devam eden hazırlıklar yarın sabah yapacakları son antrenmanla tamamlayarak tesislerinde maç saatini beklemeye başlayacaklar.  

ISPARTASPOR KUPA’DA

Y. MERSİN İDMANYURDU’YU

KONUK EDECEK 

Yeşil – Pembeliler, 1 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da Isparta Atatürk Stadı'nda Yeni Mersin İdmanyurduspor takımıyla kupa maçı oynayacak. Bu maçın ardından ise lige dönecek ve ligin 12. Haftasını maç yapmadan yani bay geçirecek. Ardından ise deplasmanda karşılaşacağı Arnavutköy Belediyespor takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

3. TUR MAÇLARI 

31 EKİM – 1, 2 KASIM 

TARİHLERİNDE 

Öte yandan; Ziraat Türkiye Kupasında 3. Tur maçları 31 Ekim ve 1, 2 Kasım tarihlerinde oynanacak. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °