Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ispartaspor’da Futbolculara İKİ GÜN Yılbaşı İzni

Ispartaspor’da Futbolculara İKİ GÜN Yılbaşı İzni

SPOR 31.12.2022 22:11:00 0
Ispartaspor’da  Futbolculara İKİ GÜN Yılbaşı İzni

Devre Arası çalışmalarını tesislerinde sürdüren Ispartaspor’da futbolculara Teknik Direktör Hakan Yılmaz tarafından iki gün Yılbaşı izni verildi. 2 Ocak Pazartesi günü tesislerde yeniden toplanacak olan Yeşil – Pembeli ekip Antalya – Belek’te kampa girecek. 

FUTBOLCULARA 

İKİ GÜN İZİN VERİLDİ 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, 18 Aralık Pazar günü deplasmanda oynanan Sivas Belediyespor maçının ardından ligde ilk yarının sona ermesi ile futbolculara verilen 5 günlük izin verilmiş ve takım 24 Aralık’ta tekrar toplanarak 30 Aralık Cuma gününe kadar kendi tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarına başlamıştı. Yaklaşık bir haftalık çalışmanın ardından ise bugünden itibaren yani Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere Teknik Direktör Hakan Yılmaz tarafından futbolculara iki gün izin verildi. 

DEVRE ARASI KAMPI 

ANTALYA BELEK’TE 

İki günlük yılbaşı izninin ardından 2 Ocak Pazartesi günü tesislerde yeniden toplanacak olan Yeşil – Pembeli ekip Antalya – Belek’e hareket edecek ve Belek’te gerçekleştirilecek olan 12 günlük kampın ardından hiç Isparta’ya gelmeden oradan Diyarbakır’a geçerek ikinci yarının ilk maçı olan Amedspor maçıyla ikinci devreye başlayacak. 

ANTALYA KAMPINDA

2 ÖZEL MAÇ YAPACAK

Antalya kampında 2 özel hazırlık maçı yapmayı planlayan Ispartaspor,  5 Ocak tarihinde Kocaelispor, 8 Ocak’ta ise Bodrumspor ile iki hazırlık maçı yapacak. 

İKİNCİ YARININ İLK MAÇI

15 OCAK’TA AMEDSPOR İLE 

İkinci yarının ilk maçı olan Amedspor karşılaşması ise 15 Ocak 2023 Pazar günü Diyarbakır Stadyumunda oynanacak.


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °