Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor'da Teknik Direktör Hakan Şimşek; İlk Sınavına Çıkıyor

Ispartaspor'da Teknik Direktör Hakan Şimşek; İlk Sınavına Çıkıyor

SPOR 1.10.2022 12:06:00 0
Ispartaspor
TFF 2. Lig Beyaz Grupta küme düşme potasının içinde yer almak istemeyen ve yukarılara çıkmak için çaba sarfeden Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde 24Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak. Bu maç aynı zamanda Teknik Direktör Hakan Şimşek’in de ilk sınavı olma özelliği taşıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Teknik Adam değişikliğine giderek Hakan Şimşek’i takımın başına getiren Ispartaspor, bugün ligin 7. Haftasında 24 Erzincanspor takımını konuk edecek.
BUGÜNKÜ MAÇ HAKAN
ŞİMŞEK’İN İLK SINAVI OLACAK
Geride kalan 6 haftada 1 galibiyet 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan ve özellikle geride kalan 6 haftada ortaya koyduğu futbolla taraftarların tepkisini çeken Yeşil – Pembeli ekip Teknik Direktör Hakan Şimşek’in de göreve gelmesiyle birlikte 24Erzincanspor maçından üç puanla ayrılarak yükselişe geçmek istiyor. Bu mücadele aynı zamanda takımın başına getirilen Teknik Patron Şimşek’in ilk sınavı olma özelliğini de taşıyor. Hakan Şimşek’in geçtiğimiz haftalarda ne oynadıkları belli olmayan takıma nasıl bir katkı sağlayacağı merakla bekleniyor.
ÖZGÜVENLERİ
YERİNE GELDİ
Zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Ispartasporlu oyuncularda moraller yerinde. Teknik Patron Hakan Şimşek; “Bugün 24Erzincanspor ile oynayacağımız maçtan üç puanla ayrılarak hem galibiyet hasretine son vermek, hem de üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz. İnşaallah bunu da başaracağız” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °