Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor'da Gözler; Kupa Maçına Çevrildi

Ispartaspor'da Gözler; Kupa Maçına Çevrildi

SPOR 26.10.2021 13:25:00 0
Ispartaspor
Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Bodrumspor takımı ile karşılaşacak. Yarın Bodrum İlçe Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan maçı İzmir Bölgesi Hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot yönetecek.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligin 9. Haftasında geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında karşılaştığı Kırşehir Belediyespor maçından 0 – 0 beraberlikle ayrıldı. Futbolcuların mücadelesi ve artan performansı spor kamuoyu tarafından takdir edilirken Yeşil – Pembelilerde gözler kupa maçına çevrildi.
YEŞİL – PEMBELİLERDE
KUPA MESAİSİ SÜRÜYOR
Bu sezon 2. Ligde mücadele etmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve 3. Lig takımlarının katıldığı Ziraat Türkiye Kupası birinci ve ikinci turuna katılmayan ve direkt olarak kupaya 3. Turdan itibaren dahil olan Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 27 Ekim Çarşamba günü yani yarın saat 14.00’de deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde açma –  germe egzersizleriyle başlayan antrenmanda Kırşehir Belediyespor karşılaşmasında ilk on birde görev alan oyuncular maç ertesi programlarını sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise pas ve dar alanda çift kale oyun çalışmaları gerçekleştirdi. Teknik ekibin yönetiminde devam eden hazırlıklar bugün sabah yaptıkları son antrenmanla tamamlayarak Bodrum’a hareket ettiler.
ISPARTASPOR KUPA’DA
BODRUMSPOR’A KONUK OLACAK
Yeşil – Pembeliler Bodruma ulaştıktan sonra kamp yapacakları otele yerleşerek maç saatini beklemeye başlayacak. Ispartaspor 27 Ekim Çarşamba günü yani yarın saat 14.00’da Bodrum İlçe Stadı'nda Bodrumspor takımıyla kupa maçı oynayacak. Bu maçın ardından ise yine hafta sonu ligde deplasmanda karşılaşacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.
BURAK AYDIN’IN DURUMU
MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK
Kırşehir Belediyespor maçı öncesi antrenmanda bileklerinden sakatlanan ve Kırşehir maçında oynayamayan takımın golcüsü Burak Aydın’ın ise yarınki maçta oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak. Burak’ın iyi olması halinde Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin kendisini ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.
ASPOR NAKLEN YAYINI YOK!
Öte yandan, Ispartaspor’un Bodrumspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı kupa maçlarını naklen yayınlama hakkı elinde bulunan aspor tarafından NAKLEN YAYINLANMAYACAK!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının oynanacağı 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde toplam 10 Kupa maçını naklen yayınlayacak olan söz konusu kanalın naklen yayın akışında Bodrumspor – Ispartaspor maçı bulunmuyor.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °