Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ispartaspor’a ‘Seyircisiz Oynama’ Cezası; Korktuğumuz Başımıza Geldi!

Ispartaspor’a ‘Seyircisiz Oynama’ Cezası; Korktuğumuz Başımıza Geldi!

SPOR 25.03.2023 22:10:00 0
Ispartaspor’a ‘Seyircisiz Oynama’ Cezası;  Korktuğumuz  Başımıza Geldi!

Ispartaspor’un korktuğu başına geldi. Geçtiğimiz haftalarda ve son olarak da geçen hafta Düzcespor maçında taraftarların hakeme rakibe yönelik kötü tezahüratı nedeniyle ve bu eylemin 5. Defa tekrarlaması nedeniyle Ispartaspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi.  

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun kararına göre, bu eylemin bu sezon 5. Kez gerçekleşmesi nedeniyle cezanın uygulandığı belirtirken, ayrıca kulübe 6 Bin TL para cezası da uygulandı. 

ARNAVUTKÖY 

MAÇI SEYİRCİSİZ 

Söz konusu ceza nedeniyle önümüzdeki hafta yani 2 Nisan 2023 Pazar günü sahasında Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek olan Yeşil – Pembeli ekip, bu karşılaşmayı seyircisiz oynayacak. 

Hakan yılmaz uyarmıştı! 

Bilindiği gibi, sahanın kapatılacağı konusunda Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, geçtiğimiz Salı günü yaptığı basın toplantısında duruma dikkat çekmiş ve; “Galiba son uyarımızdı yürürlüğe göre bir dahaki Arnavutköy maçını büyük ihtimalle taraftarsız oynayacağız. Onları anlayabiliyorum, bende 24Erzurum maçında oyundan atıldım ama takımımız için taraftarlarımızdan bu konuda ders çıkarmamızı rica ediyorum'' açıklamasında bulunmuştu. 

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °