Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ispartaspor Zorlu Virajda

Ispartaspor Zorlu Virajda

SPOR 26.11.2023 12:38:00 0
Ispartaspor Zorlu Virajda

2. Lig Kırmızı Grupta zirveye doğru tırmanmak isteyen Ispartaspor, bugün kendisi gibi grubun Play – Off içinde yer alan ekiplerinden 24 Erzincanspor ile deplasmanda son derece zorlu ve kritik öneme sahip bir maça çıkacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. 

2. Lig Kırmızı Grupta 15. Hafta maçları bugün yapılacak maçlarla tamamlanacak. Ligde aynı rakibi gibi üst sıraları hedefleyen Ispartaspor,  26 Kasım Pazar günü yani bugün 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumundaki maç saat 14.00’te başlayacak.

YİNE LİG 3.SÜ İLE 

LİG 5.SİNİN MAÇI

Bilindiği gibi grupta üçüncü sırada bulunan Ispartaspor, geçtiğimiz hafta taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratmış ve kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı grubun orta sıralarındaki Etimesgut Belediyespor’a 1 – 0 mağlup olmuştu. Ispartaspor’un bugün deplasmanda karşılaşacağı 24Erzincanspor ise 23 puanla grupta 5. Sırada bulunuyor.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Ligde galibiyet ve mağlubiyet alan ve hiç beraberliği olmayarak ilginç bir istatisliğe de imza atan Ispartaspor ile 24 Erzincanspor arasında sadece 4 puan fark bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekibin dün İnegölspor’a takılan ve 2 puan kaybeden Amedspor’a yaklaşması için büyük bir fırsat olan bu maçı mutlak suretle kazanması gerekiyor. En küçük bir puan kaybında ise 3. sıradaki yerini de kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Zira, 3. Sırada 26 puanla Iğdır FK bulunuyor ve bu takım da son sıradaki Uşakspor ile oynayacak. 

MEHMET KÜÇÜKDURMUŞ

DÖNDÜ 

Sarı Kart cezalısı olduğu için Etimesgut Belediyespor maçındaki yerini alamayan ve yerine oynayan diğer forvet Haşim Çoban’ın da hiçbir etki gösteremediği maçın ardından Küçükdurmuş’un bugünkü maçta takımın gol umudu olması bekleniyor. 

MAÇI EFE

TANRIVERDİ 

YÖNETECEK

Bugün saat 14.00’te Erzincan 13 Şubat Şehir Stadında başlayacak olan 24 Erzincanspor – Ispartaspor maçını Ankara bölgesi hakemlerinden Efe Tanrıverdi yönetecek. Güneş’in yardımcılıklarını ise Harun Terin ve Muhammet Oğuzhan Öztaş yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Hakan Aktaş.

 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Zorlu Virajda
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °