Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ispartaspor Zorlu Virajda

Ispartaspor Zorlu Virajda

SPOR 16.09.2023 13:37:00 0
Ispartaspor Zorlu Virajda

2. Lig Kırmızı Grupta sıralamadaki yerini koruyup daha üstlere tırmanmak isteyen Ispartaspor, bugün grubun güçlü takımlarından sayılabilecek Sarıyer ile deplasmanda kritik öneme sahip bir maça çıkacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. Maltepe Hasan Polat Stadındaki maç saat 16.30’da başlayacak.  

2. Lig Kırmızı Grupta 4. Hafta maçları bugün ve yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak. Ligde aynı rakibi gibi üst sıralarda bulunan Ispartaspor, 16 Eylül Cumartesi günü yani bugün Sarıyer ile son derece zorlu bir maça çıkacak. Maltepe Hasan Polat ilçe Stadyumundaki maç saat 16.30’da başlayacak.

LİG 4. SÜ İLE 8.SİNİN MAÇI 

Bilindiği gibi grupta 4. sırada bulunan Ispartaspor, geçtiğimiz hafta grupta 17. Sırada bulunan Denizlispor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynamış ve sahadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılarak altın değerinde üç puan kazanmıştı. Sarıyer ise deplasmanda Karaman FK’yı deplasmanda 3 – 2 mağlup ederek kazandığı moralle sahaya çıkacak. 

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Ligin ilk üç haftasında oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 6 puanı bulunan Ispartaspor ile lig lideri Kastamonuspor arasında 3 puan fark bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekibin altındaki takımlar ile ise puan farkı yok. Ispartaspor’un liderlik koltuğuna oldukça yaklaşması için bugünkü maçı mutlak suretle kazanması gerekiyor. Yeşil – Pembeli ekip puan kaybında ise 8. Sıraya kadar gerileme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

ISPARTASPOR’UN GOL UMUDU 

ZEKİ MERT SAKİ OLACAK 

Golcü olarak alınan ancak, Teknik Direktör tarafından maçın son dakikalarında oyuna alınan Zeki Mert Saki, bugünkü maçta takımının gol umudu olması bekleniyor. 

MAÇI DOĞU 

YILMAZ YÖNETECEK

Bugün saat 16.30’da Maltepe Hasan Polat İlçe Stadında başlayacak olan Sarıyer – Ispartaspor maçını Ardahan Bölgesi hakemlerinden Doğu Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın Yardımcılıklarını ise Sezgin Şahbaz ve Çağrıcan Pazarcıklı yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Gökhan Özbulut. 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Zorlu Virajda
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °