Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ispartaspor Zorlu Virajda

Ispartaspor Zorlu Virajda

SPOR 30.04.2023 09:11:00 0
Ispartaspor Zorlu Virajda

33. haftayı Bursaspor beraberliği ile 1 puanla kapatan Ispartaspor, bugün deplasmanda Afyonspor ile karşılaşacak. Afyon Zafer Stadyumundaki maç saat 15.00’te başlayacak. Ligde kalan 4 maçın 2’simi küme düşme potasındaki takımlarla oynayacak olan Yeşil – Pembeli ekip, bu 4 maçın 2’sini kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek.  

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta az da olsa kümede kalma mücadelesi veren Ispartaspor, 34. hafta karşılaşmasında kendisi gibi aynı durumda bulunan Afyonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ispartaspor, son 4 haftaya küme düşme potasından 5 puan önünde giriyor. 

LİGDE 4 MAÇ KALDI 

Son 4 maçının 1’ini şampiyonluk, birini kendisi ile aynı 2’sini ise küme düşme potasındaki takımlarla oynayacak olan Ispartaspor, bu 4 maçın 2’sini kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Yeşil – Pembeliler 34. haftada maçında yani bugün kendisi ile aynı durumda bulunan Afyonspor ile deplasmanda karşılaşırken, gelecek hafta kendi sahasında lig düşme mücadelesi veren Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Daha sonra ligde şampiyonluk mücadelesi veren Çorumspor FK ile daplasmanda karşılaşacak olan Yeşil – Pembel ekip, ligi kendi saha ve seyircisi önünde haftalar öncesinden ligden düşmesi kesinleşen Sivas Belediyespor takımıyla karşılaşarak ligi tamamlayacak. 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Zorlu Virajda
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °