Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ispartaspor Zorlu Virajda

Ispartaspor Zorlu Virajda

SPOR 15.01.2023 10:58:00 0
Ispartaspor  Zorlu Virajda

2. Lig Beyaz Grupta daha üst sıralara tırmanmak isteyen Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçında bugün grubun şampiyon adaylarından Amedspor ile deplasmanda zorlu ve bir o kadar da kritik öneme sahip bir maça çıkacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet veya en azından bir puanla dönmek. 

2. Lig Beyaz Grupta 19. Hafta, diğer bir deyişle de ikinci yarının ilk maçlarının bir kısmı dün oynandı ve hafta bugün yapılacak maçlarla tamamlanacak. Ligde küme düşme potasının biraz üstünde bulunan Ispartaspor, 15 Ocak Pazar günü yani bugün Emedspor ile son derece zorlu bir maça çıkacak. Diyarbakır Stadyumundaki maç saat 14.00’te başlayacak.

LİG 2.Sİ İLE 12. SIRADAKİ 

TAKIMIN MAÇI

Bilindiği gibi grupta 12. sırada bulunan Ispartaspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kalmıştı. Rakibi Amedspor ise sahasında Menemen Belediyespor’u 2 – 1 mağlup etmişti. Dolayısıyla, bugünkü maç lig ikincisi ile lig 12.sini karşı karşıya getirecek. 

HEDEF; “YENEMEZSEN YENİLME” 

Ligde aldığı galibiyet ve mağlubiyetlerle bir türlü istikrarı yakalayamayan Ispartaspor ile küme düşme potasındaki Bursaspor arasında sadece 4 puan fark bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekibin altındaki takımlar ile ise puan farkı yok. Ispartaspor’un kaybettiği puanlar nedeniyle alt sıralardaki takımların kendisi ile arasındaki puan farkını kapatmasından dolayı bugünkü maçı mutlak suretle kazanması gerekiyor. Ancak, kazanamaması durumunda ise yenilmemesi gerekiyor. Zira, en küçük bir puan kaybında ise 12. Sıradaki yerini kaybetme daha da önemlisi küme düşme potasına kadar gerileme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

BURAK AYDIN

SAHALARA DÖNDÜ

Ligin ilk yarısında gerek kendi performansının düşük olması, gerekse Teknik Direktörler tarafından fazla şans verilmeyen Burak Aydın, Bodrumspor maçında attığı golle ‘Bende Varım’ dedi. Bu nedenle, Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın bugünkü maçta kendisine ilk 11’de yer vermesi bekleniyor. 

MAÇI SAFA YILMAZ

YÖNETECEK

Bugün saat 14.00’te Diyarbakır Stadında başlayacak olan Amedspor – Ispartaspor maçını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Safa Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Serdar Osman Akarsu ve Mustafa Yüksel yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Tolga Akbaba. 

FUCH SPORTS YOUTUBE 

KANALINDAN NAKLEN 

YAYINLANACAK 

Öte yandan, ıspartaspor’un bugün deplasmanda oynayacağı son derece zor ve bir o kadar da kritik maç daha önce 2. ve 3. Liglerin yayın hakkını alan Fuch Sports Youtube kanalından naklen yayınlanacak  


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Zorlu Virajda
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °