Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Yönetiminden Taraftarların Endişesini Giderecek Açıklama Geldi; Play – Off İddiamızı Sonuna Kadar Sürdüreceğiz

Ispartaspor Yönetiminden Taraftarların Endişesini Giderecek Açıklama Geldi; Play – Off İddiamızı Sonuna Kadar Sürdüreceğiz

ISPARTA 9.01.2024 16:19:00 0
Ispartaspor Yönetiminden Taraftarların Endişesini Giderecek Açıklama Geldi;  Play – Off  İddiamızı  Sonuna Kadar  Sürdüreceğiz

Kulüpteki sessizlikten endişeye kapılan Ispartaspor Taraftarlarına Kulüpten bu endişeleri giderecek açıklama geldi. Şuana kadar 1 Sağ Bek, 1 Stoper, 2 Kanat ve 1 de Orta Saha olmak üzere şuana kadar 5 futbolcu ile anlaşma sağlandığı vurgulanan açıklamada; “Grubumuzdaki Play-Off iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” denildi. 

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve lige mükemmel bir giriş yapmasına rağmen son haftalarda oynadığı 6 maçın 5’inden mağlubiyetle ayrılan Ispartaspor’da taraftarlar endişe duyduklarını ve tedirgin olduklarını ifade etmişlerdi. 

YÖNETİMDEN TARFATARLARI 

RAHATLATAN AÇIKLAMA GELDİ 

Bu doğrultuda; Ispartaspor Kulübü Yönetim Kurulundan taraftarların bu endişe ve tedirginliklerini giderecek açıklama geldi. 

“5 FUTBOLCU ALDIK,

4 FUTBOLCU İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK” 

Konu ile ilgili olarak Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi. Kulübümüz devre arası transfer çalışmaları kapsamında ve Teknik Sorumlumuz Hakan Hayati Karaca hocamızın raporu doğrultusunda 1 sağ bek, 1 Stoper, 2 Kanat ve 1 Orta saha oyuncusu transferi yapmıştır. Yeni Oyuncularımız takımımıza katılmış ve idmanlara başlamıştır.  Evraklar ve resmi prosedürün tamamlanmasının ardından basına ve siz değerli taraftarlarımıza açıklanacaktır.  Yeni transferlerimiz Isparta’mıza ve camiamıza hayırlı olsun. Ayrıca takımımız oyuncularından Enes Salih Çavdar, Osman Torun, Muhammet Haşim Çoban ve Ahmet Bahçıvan ile de yollar ayrılmıştır. 

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN” 

Ayrıca Ispartalı eski profesyonel futbolcumuz Evren Avşar’da kulübümüzde idari menajerlik görevine getirilmiştir. Grubumuzdaki Play-Off iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

ISPARTA 32 SPOR YÖNETİM KURULU


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °