Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor Yönetici, Teknik Heyet ve Futbolcuları: Belediye Başkanımızın Desteğini Her Zaman Arkamızda Hissediyoruz

Ispartaspor Yönetici, Teknik Heyet ve Futbolcuları: Belediye Başkanımızın Desteğini Her Zaman Arkamızda Hissediyoruz

ISPARTA 10.12.2022 15:23:00 0
Ispartaspor Yönetici, Teknik Heyet ve Futbolcuları:  Belediye Başkanımızın Desteğini Her Zaman Arkamızda Hissediyoruz

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta 32 Spor’un yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti ve futbolcuları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. 

 

Rahatsızlığından dolayı Ispartaspor Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak’ın katılamadığı ziyarette kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular Isparta 32 Spor’a verdiği destekler için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre ve kulübe kattığı değerlerin farkında olduklarını ifade ederek, teşekkür ziyareti için geldiklerini söyledi. Yılmaz, “Belediyelerin kulüplere katkılarının sınırlı olduğunu biliriz. Daha önceki dönemlerde çalıştığım kulüplerde buna dikkat ederlerdi. Ama burada sizin sayenizde çok ciddi bir katkı var. Kulüpte işlerin bu kadar düzenli yürümesinin temeli sizinle başlıyor. Yöneticilerimize, başkanlarımıza desteğinizi görüyoruz. Size bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. 

Duygularımız takım ve şehirle birlikte aynı paralellikte devam ediyor şuanda. O duygu birlikteliğini sağladık. Sizinle birlikte aile olmaya geldik” dedi. Takımın iyi bir gidişatta olduğunu belirten Isparta 32 Spor Takım Kaptanı Musa Nizam, bu iyi gidişat için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in katkısının önemini bildiklerini kaydetti. Nizam, “Son 4-5 haftadır iyi futbol oynuyoruz. İyi bir aile olduğumuzu düşünüyoruz” diye konuştu. 

Futbolcu Furkan Bekleviç de 2 yıldır kulüpte oynadığını belirterek, geçen yıl takımda aile ortamını biraz daha erken sağladıklarını, bu yıl da en az geçen sene kadar aile olduklarını hissetmeye başladığını söyledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve kulüp yöneticilerinin desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini dile getiren Bekleviç, “Şehir de yavaş yavaş bizi tekrar bağrına basmaya başladı. Son 4-5 haftadır takımda çok pozitif bir enerji hissediyorum. İnşallah takımı seneye bir üst lige taşırız” ifadelerinde bulundu. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve kulüp yöneticilerinin takımın her zaman arkasında durduğunu kaydeden Futbolcu Bahattin Berke Demircan ise “Belediye Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederiz. Son 4-5 haftadır iyi giden bir serüvenimiz var. Bunu son 2 maçla devam ettirip devre arasına öyle girmek istiyoruz. Bizler sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Siz yeter ki her zaman bizim arkamızda olun” dedi. Kulüp yöneticileri de tek tek söz alarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

Isparta 32 Spor Kulübü 2. Başkanı Başkan Gültekin Özdemir, futbolcular ve teknik heyet ile takımdan desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederken, Isparta 32 Spor Kulübü As Başkanı Nuri Top da Başkan Başdeğirmen’in her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Kulübün 2. Başkanı Ozan Gezer ise Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in önderliğinde takım için 23 kişi bir araya geldiklerini belirterek, “Bu takım şampiyon olur diyoruz” dedi. Kulüpte görev alanların Isparta için çalıştıklarına değinen Kulübün Altyapı Sorumlusu Süleyman Dağlı, “Isparta’yı layık olduğu yere getireceğiz. Buna hiç endişem yok” diye konuşurken, Kulübün 2. Başkanı Osman Şahlan ise “Takımın geçmiş döneminde belediyemizin de desteği vardı. Geçmiş dönemde takımın otobüsü yoktu. Şükrü Başkanımız takıma otobüs tahsis etti. 

Bu dönemde de dört dörtlük desteklerini veriyor. Başı ağrıyana ilaç verirler. Başımız ağrıdığında Şükrü Başkanımız diyoruz kendisi de ilacımızı veriyor, başımızın ağrısını gideriyor. Hedeflediğimiz yere başkanımızın desteğiyle inşallah geleceğiz” görüşlerinde bulundu. Isparta 32 Spor Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, Isparta Belediyesinin desteğini sezon başından bu yana her zaman hissettiklerini ifade ederek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başpınar, “Bu desteğinizi devam ettiriyorsunuz. Başarılar birlik ve beraberlikle ortaya çıkıyor. Sezona geç başlasak da istediğimiz sonuçlara hemen ulaşmasak da Hakan Hocamız geldikten sonra takım ruhunu ortaya koyan bir takım olduk. En çok sevindiğimiz nokta bu oldu” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, üst üste gelen başarılardan sonra takımı karşılamanın kendisi için de memnuniyet verici olduğunu söyledi. Futbolun bazen üzdüğünü bazen de mutlu ettiğini kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Önceki günlerde üzülmüştük. Ama son zamanlarda gelen galibiyetler bizleri memnun etti. 

Bu memnuniyeti yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Herkes kazanmak ve şampiyon olmak istiyor. Takımlarını şehirlerde üst sıralarda tutmak istiyorlar. Bizler de yönetici arkadaşlarımızla aynı fikirlerle yola çıktık. Son zamanlardaki başarılarınız şehrimizi memnun etti. En son Batman’dan 3 puanla gelmeniz şehrimizde bayram havası estirdi. Amacımız bu güzel havayı devam ettirebilmek. Sizlerin de bu konudaki hassasiyetlerini görüyoruz. Afyon’da çok güzel oynamanıza rağmen sonuca ulaşamadık. Hedefimizde şampiyonluk var ama futbol bu. Teknik direktörümüz nezdinde futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda güzel sonuçlar alarak inşallah Isparta’mızın ismini üst sıralara taşırız. Hem nakdini hem de vaktini harcayarak özverili bir şekilde çalışan yönetici arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Isparta 32 Spor’un 11 Aralık Pazar günü Atatürk Stadyumunda Çorum Spor ile karşılaşacağını hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “12. adamı stada bekliyoruz. 

Taraftarlarımızın bu işin içerisinde yenmek ve yenilmenin olduğunu bilmelerini istiyorum. Spor bir rekabettir. Bir kazanan varsa bir de kaybeden olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Pazar günkü Çorum maçına vatandaşlarımızın çok büyük bir destekle katılacağı inancındayım. Bu motivasyon ve destekle sizlerin maçı kazanacağınıza inancım tamdır. Allah mahcup etmesin, başarılarımızın seri halde devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu. 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °