Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Yılmaz; O Maç Bizim İçin Eşik Maçı Olacak

Ispartaspor Teknik Direktörü Yılmaz; O Maç Bizim İçin Eşik Maçı Olacak

SPOR 6.12.2022 14:50:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Yılmaz;  O Maç Bizim İçin  Eşik Maçı Olacak

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Çorum FK maçının son derece önem arz ettiğini belirterek; “Çünkü, nasıl Bursaspor maçı bizim küme düşme potasından çıkma adına eşik maçıysa, Çorumspor maçı da bizim kendimizi daha da yukarılara atmak için bir eşik maçı olacak” dedi. 

 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde 17. Haftayı deplasmanda oynadığı ve Yeşil – Pembeli ekibin 2 – 1 kazandığı Batman Petrolspor maçıyla noktaladı. Bu sonuç, takımda büyük moral kaynağı oldu. 

TEKNİK PATRON YILMAZ’DAN

HAFTALIK BASIN TOPLANTISI 

Geldiği günden bu yana gerek yaptığı açıklamalar gerekse uygulamalar ile dikkatleri üzerine çeken Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Isparta’da başlattığı her hafta Salı günleri Basın Toplantısı düzenleme uygulamasını bugün de sürdürdü. Teknik Patron Yılmaz’ın haftalık basın toplantısına Futbolculardan Ömer Çiçek ve Oğuzhan Öztürk de katıldı. Söz konusu toplantıda Yılmaz, hem önceki gün oynanan Batman Petrolspor maçını hem önümüzdeki Pazar günü Isparta’da oynanacak olan Çorum FK maçını değerlendirdi hem de gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. 

YILMAZ; “MAÇIN İLK 20 DAKİKASINDA 

FARKLI BİR OYUN TARZI İLE KARŞILAŞTIK”

Bugün saat 11.00’de Ispartaspor Kulübü Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, Batman Petrolspor’un sezon başından bu yana kendi sahasında hiç yenilmediğine dikkat çektik. Teknik Patron Yılmaz, konuşmasında; “Öncelikle tüm basın mensubu arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Bilindiği gibi, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor ile son derece zorlu bir maç oynadık. Batman Petrolspor takımının maçın ilk 20 dakikasında farklı bir oyun tarzı ile karşılaştık. Biz de maç içinde tedbirler alarak karşılıklı taktikleşme yaşadık. 

“EKSİK VE ARIZALARIMIZ VAR 

BUNLARI GİDERMEMİZ GEREKİYOR” 

Ama maçın sonunda galip geldik. Ancak eksik ve arızalarımız var. Bunları gidermemiz gerekiyor. Bizim bir dominant oyun felsefemiz var. Set ve geçiş oyununu daha iyi yapmamız lazım. Bunun için de zamana ihtiyacımız var. Duygu olarak evet bir takım olduk, ancak zaman içinde gelişmeye ihtiyacımız var. 

“BATMAN MAÇINDA ÜÇ ÖNEMLİ

OYUNCUMUZU KAYBETTİK” 

Batman’da 3 önemli oyuncumuzu kaybettik. Sakatlıklar ve cezalar yüzünden ideal kadromuzla mücadele edemedik. Ancak diğer tarafta ise bu hafta 3 önemli oyuncumuz sakatlıkları atlatıp Çorum maçında bizimle olacaklar. Halil Duman hariç diğerleri hep içeride. Yani eksiklerimizin karşılığı var. Ben, sakatlanan futbolcularımın yerine oynayacak olan futbolcularımın da onların eksikliğini hissettirmeyeceğine ve onların yerini dolduracağına inanıyorum” dedi. 

ÇİÇEK; “TARAFTARLARIMIZIN 

DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ, 

STAD FULL ÇEKMELİ”

Futbolcu Ömer Çiçek ise, toplantıda yaptığı açıklamada, Çorumspor maçında stadın dolmasını istediklerini ifade ederek, “Ligde iyi gidiyoruz. Stadımız full çekmeli. Hocamız bize yeni göreve başladığında şunu söylemişti tribün ve taraftarımızın desteğini mutlaka kazanmalıyız. Son maçlarda bu desteği kazandık. Batman’ı yeneceğimizi taraftarlarımızda biliyordu. Çorumspor maçında da aynı desteği bekliyoruz” dedi. 

ÖZTÜRK; “HOCAMIZLA

KAYBETMEMEYİ ÖĞRENDİK” 

Futbolcu Oğuzhan Öztürk de konuşmasında; “Bilindiği gibi ilk yarının bitmesine iki hafta kaldı ve son iç saha maçımız Çorumspor maçı olacak. Sonra devre arası nedeniyle bir süre taraftarlarımız takımı izleyemeyecek. Hocamızın taktik ve bilgileri sayesinde kaybetmemeyi öğrendik. 

“BATMAN’DA İYİ OYNADIK 

VE KAZANMASINI BİLDİK” 

Batman maçında bir deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık ve kazanmasını bildik. Takım olarak özgüvenimiz arttı. Çorumspor maçında da taraftarımızın büyük desteğini bekliyoruz” dedi. 

“ÇORUM MAÇI BİZİM İÇİN EŞİK MAÇI” 

Basın toplantısının son bölümünde tekrar konuşan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, Çorumspor maçının önemine değinerek; “Arkadaşlar, Bursaspor maçı bizim için nasıl eşik maçı ise Çorumspor maçı da yukarıya doğru köprü bağlantısını yapacak bir eşik maçıdır. Bu maçta 3 puanı bizim almamız lazım ve bu son derece önemli eşiği kayıpsız atlamamız lazım. Çorumspor ve Sivas maçlarından alacağımız 6 puan bizi daha da yukarılara taşıyacaktır” dedi. 

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, devre arası yapılacak 3 – 4 takviye ile daha da güçlenip oyunu daha da geliştirerek yola devam edebileceklerini sözlerine ekledi. Haber: Sedat CİCAN 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °