Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz Sıcağı Sıcağına Açıkladı; Zor Bir Takımdan Galibiyet Aldık

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz Sıcağı Sıcağına Açıkladı; Zor Bir Takımdan Galibiyet Aldık

SPOR 21.11.2022 11:06:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz Sıcağı Sıcağına Açıkladı;  Zor Bir Takımdan Galibiyet Aldık

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, ilk deplasman galibiyetini zor bir takımdan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 

ISPARTA’DA BU UYGULAMA

HİÇBİR ZAMAN YAPILMADI!!!

Isparta’da hiçbir zaman yapılmamış vay yapılamamış olan ve Bursaspor’da ise Süper Ligden bu yana süregelen uygulamanın devam ettiği gözlenen her maçtan sonra iki takımın Teknik Direktörlerinin basın toplantısı yapma uygulaması dünkü Bursaspor – Ispartaspor maçının ardından Bursa Büyükşehir Stadyumunda bir kez daha gerçekleşti.

İKİ TEKNİK DİREKTÖR DE

BASIN TOPLANTISI YAPTI

Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ve Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz maçın ardından birer basın toplantısı düzenlediler ve maçla ilgili değerlendirmelerini kameralar ve gazeteciler karşısında sıcağı sıcağına yaptılar.

YILMAZ, “BURSASPOR

MAÇI BIRAKMADI”

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Bursaspor'u yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı bırakmayan Yeşil – Beyazlıları tebrik ettiğini söyledi.

“BU GALİBİYETİ ÇOK

KIYMETLİ BULUYORUM”

Bursa'nın zor bir deplasman olduğunu kaydeden Hakan Yılmaz, "Netice itibariyle Bursaspor'la oynuyoruz. Camia hala canlı ve diri. Bu Bursaspor'un kendi özel ve içselleştirilmiş durumu. Galibiyeti çok kıymetli buluyorum. Bursaspor'un da hala savaşarak devam etmesini anlamlı ve kıymetli buluyorum. İlk deplasman galibiyetimizi zor bir yerden almak istediğimizi söylemiştim. Zor bir galibiyet oldu. Kendi hatalarımız hariç pozisyon vermedik.

“OYUNUN KRİZE

GİRMESİNİ BİTİRMEMİZ LAZIM”

Kaçırdığımız goller maçı bitirebilir ve rahatlatabilirdi. Çok kötü geçen bir dönemden sonra oyunun krize girmesini doğal karşılıyorum. Bunları aşmamız ve maçı kopartmamız lazım. Oyunun krize girmesini bitirmemiz lazım. Gelişerek büyümeye ve kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: bursadabugün


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °